icon

Kde v Košiciach nájsť JIAS terapie?

epoka
9. máj 2025

Ahojte, neviete poradiť kde všade robia JIAS terapie v Košiciach? Dakujem

riskoh
9. máj 2025

Treba hladat pod zoznam poslytovatelov jias Kosice, vyhodi terapeutov, kt. robia danu metodu

drobec02
9. máj 2025
@riskoh

Treba hladat pod zoznam poslytovatelov jias Kosice, vyhodi terapeutov, kt. robia danu metodu

@riskoh materské centrum pastierik

drobec02
Autor odpoveď zmazal
zuzkaa1991
9. máj 2025

Ja mam kontakt na dve jedna logopédicka co hodíme k nej to robi ale aj jedna co akurát dokončujeme jias my po roku 😇

epoka
autor
10. máj 2025
@zuzkaa1991

Ja mam kontakt na dve jedna logopédicka co hodíme k nej to robi ale aj jedna co akurát dokončujeme jias my po roku 😇

@zuzkaa1991 a vidíte výsledky?

zuzkaa1991
10. máj 2025
@epoka

@zuzkaa1991 a vidíte výsledky?

@epoka ano videli sme po prvom cykle(8 tyzdnov) mame 5.cyklus a koncime tento mesiac s hudbou
Teraz citam ze je to iny príspevok v druhom som opisala akoo to funguje a ake výsledky mame

epoka
autor
10. máj 2025
@zuzkaa1991

@epoka ano videli sme po prvom cykle(8 tyzdnov) mame 5.cyklus a koncime tento mesiac s hudbou
Teraz citam ze je to iny príspevok v druhom som opisala akoo to funguje a ake výsledky mame

@zuzkaa1991 môžete aj tu popísať ako to funguje a kde presne chodíte? Ja som si len včera o tom čítala niečo, a rozmýšľam či do toho ísť. Naša dcéra ma 5 rokov a vôbec nerozumieť čo hovorí, veľmi rýchlo rozpráva, slovná zásoba je ok, len hltá slova a netvorí správne vety

zuzkaa1991
11. máj 2025
@epoka

@zuzkaa1991 môžete aj tu popísať ako to funguje a kde presne chodíte? Ja som si len včera o tom čítala niečo, a rozmýšľam či do toho ísť. Naša dcéra ma 5 rokov a vôbec nerozumieť čo hovorí, veľmi rýchlo rozpráva, slovná zásoba je ok, len hltá slova a netvorí správne vety

@epoka to iste u nas bolo nerozprávala do 3r potom zacala ale. Nebolo rozumiet v jias zistilo sa ze nepočuje dobre tu frekvenciu sluchu mala padnutu a mozog jej dane pismenka (kazde pismenko ma istu frekvenciu)ktore boli vysse ako f l p atd jej mozog nepocul takze viac menej ako mi bolo vysvetlene ona
pocula rozprávala ako ked my pocujeme po anglicky ale. Nerozumieme takze len ton slová (ton pismenka) tiez sme sa dostali k jias ako 6r a ako som pisala velke pokroky po 2 cykle zacala používať aj pismeno L krasne tu je ukazka od prvého sedia po ukončení 2cyklu zatiaľ co som sa stretla s mamickami tiez vahali ale nelutuju tak ako my nechceli sme tomu verit ze nejaka hudba moze tak pomôcť... len treba dodržiavať pokyny ako povie terapeut