icon

Kde v Košiciach vykupujú detské knihy?

5. nov 2024

Je v Košiciach nejaký obchod kde výkupu knihy? Nové pouzite poškodené?
Detske knihy, atlasy, dospelacke knihy, o Bohu proste rôzne knihy
Máte skúsenosti?

butterflyeffect
6. nov 2024

Knihobot, martinus…

autor
6. nov 2024

@butterflyeffect prosím vás a knižky ktoré nemajú čiarový kód? Co s nim iaj tie berú

luckabambulka
7. nov 2024

Knihobot berie len s isbn. Prv im poslete foto zoznam knih a oni porvrdia, o ktore maju zaujem. Tak to byvalo cca pred 2rokmi ked som odpredavala ja a brali vsetko. V tom case aj naklady na prepravu k nim niesli oni. Dnes ak sa nemyslim to hradi predavajuci. Ale vsetko maju na webe.
Martinus je velmi nevyhodny co sa tyka citanych knih.

autor
8. nov 2024

@butterflyeffect peniaze posielajú na účet?

majka2959
3. mar 2025

Ak je to ešte aktuálne. Teraz pred mesiacom som urobila čerstvú skúsenosť s Knihobotom. Odfotila som knihy, túto fotku som poslala cez formulár. Za pár hodín sa mi ozvali, že môžem poslať všetky knihy vydané od roku 1990. Objednala som si kuriéra do domu na mnou určený deň, bolo to zadarmo. Poslala som 28 kníh, za mesiac z nich predali 9 kníh, postupne po predaji posielajú peniažky, zarobila som asi 17 EUR. Z tých 28 kníh za 7 kníh nedostanem nič, lebo ich predávajú veľmi lacno, ale prekvapilo ma, že niektoré knihy, ktoré som predtým ponúkala v bazáre, predali za dvojnásobnú cenu. Túto cestu som volila z nedostatku času a iných možností, a zatiaľ neľutujem.