icon

Klesá kvalita potravín Fajne v Košiciach?

9. apr 2025

Nemate pocit, ze sa tieto potraviny pokazili?
V prvom rade ich slavne rozky, ktorym urcite pozmenili recepturu, pretoze su v poslednej dobe ine a bohuzial za mna horsie.
Taktiez mi chybaju niektore ich sladke peciva, ktore prestali vyrabat. Kolace v cukrarni su podla mna hrozne. Za poslednu dobu ma vela navstev sklamalo, obcas ani nemaju na pulte to, co zvykli mat, resp. Uz je vypredane. Neviem ci to tak vnimam sama, ale za mna sli dost dole vodou.

zobaka
9. apr 2025

šunku maju stale vybornu, len ja tam mam "zakazane" chodit, lebo su hrozne predrazeni, inak co sa tyka rozkov mne sa zdaju rovnake, len si mozno na nich telo zvyklo, mna uz tiez tak nefascinuju ako ked som ich objavila

autor
9. apr 2025

@zobaka vies co no neviem, pretoze poslednu dobu jednoducho uz na dotyk pri vybere nie su take ako kedysi, a to tam vobec nechodim na rozky vzdy, ze by som si na to zvykla podla mna. Raz za cas a vzdy som sa tesila. Inac jednu z tych suniek co maju vo fajnom maju aj vo freshi (neviem ci je cenovo lepsia) a pecivo maju niektore vo freshi tiez dost podobne napr kaiserky. Moravske kolace sa uz nedaju zohnat vo fajnom napr. Za mna su tie rozky hlavne velke sklamanie a ci uz v cassovare alebo v dargove

zobaka
9. apr 2025

ono ja celkovo rozky velmi nejem, nemam rada, lebo vsade su zamrazene a odmrazene a nie su jednoducho dobre na chut, ja tam chodim vynimocne na tu tenku šunku, teraz neviem nazov, je to nejaka specialna edicia, chuti ako taka lepsia prazska sunka, ostatne pecivo ma dost mimo uz ceny a ani priznam sa mi nechuti, nemaju tie sladke peciva take nadychane, pouzivaju nejake hutne cesto, este rada sa zastavim pri azijskom a mexickom sortimente a niekedy maju dobru akciu na drogeriu

asdfka
11. apr 2025

Ano rozky su otrasne, raz som sa tam stazovala a predavacka isla pre majitela, a on mi vysvetloval ze vymenili pece. Potom zas mali tie fajne makke rozky, a teraz len tie nafuknute a trusive.
Chodim tam uz iba na sunku a salamu a bio maso.

saska85
13. apr 2025

@asdfka aj ja som si vsimla ine rozky, take mensie a tvrdsie? Neviem, ine su proste