Koľko platíte za kadernícke služby v Košiciach?
Ahojte baby, chcem sa poradiť a vedieť, koľko platíte u svojej kaderníčky.
Mám kaderníčku v Košiciach, povedzme širšie centrum mesta, vlastný salón.
Ja - dlhé vlasy, tak tesne pod lopatky.
Za čo platím:
- umytie ( šampón, maska, kondicionér ) = tu si ani nemôžem vybrať, to dáva automaticky
- farbenie ( žiadny melír, ale farbu mi vždy namieša, odfarbuje mi odrasty a stiahne mi to potom do dĺžok )
- strihanie ( podstrihnutie koncov tak 5 -7 cm, plus ofina )
- vyfúkanie fénom s difúzerom a ofina cez kefu
- vlasy mi zastrieka nakoniec lakom na vlasy
- a samozrejme pohár vody, jej čas 2- 3h, rozhovor, voda, elektrina apd.
Chodím ku nej už viac ako 5 rokov. Začínali sme na sume 50 eur. Dnes je cena viac ako dvojnásobná. Je to pre mňa veľmi finančné náročné. Samozrejme chápem, ako išli ceny hore, nájmu, médii, tovaru, chápem DPHčku, transakčnú daň apd.
Ono sa to pýta chodiť ku kaderníčke každé max tri mesiace, ale žiaľ neviem si to dovoliť.
Chcem sa farbiť teda doma. Len to strihanie neviem ako poriešim...
Inak bola som raz v inom salóne, a celé zle.
Slabý výber farieb, absolútne nemiešala farby a nevedela mi namiešať podobný odtieň, proste mi dala takú farbu, akú mala a chytila mi úplne na tmavo. Strihanie tiež bolo zlé, ofinu mi nevedela vôbec zastrihnúť. Na konci som už bola taká zúfalá, že som jej povedala, nech to len vyfúka voľne a nech to nechá ta, že ja si to doma nejako upravím.
Platila som 50 eur, ale to som bola max nespokojná.
Len som chcela vedieť, koľko platíte vy za niečo podobné.
Prípadne ako to riešite vy? Kto vás strihne? Ja nemám vo svojom okolí nikoho, kto vie strihať.
hm, farbenie vlasov netuším, vlasy nefarbím a keď som farbila, tak aj v pohode doma, mám takú zvláštnu hlavu že furt mám vlasy ako od kaderníčky nafarbené, taký prirodzený melír ...
ale strihanie teraz chodím ku šikovnej a stojí ma to 35 eur, v meste, až sa divím ...
ale ona ma iba strihá, nerobí mi styling...
mám kučeravé vlasy a so stylingom som platila v iných kaderníctvach zameraných na kučeravé vlasy 70 hore ...
niesom sice z Kosic, mensie mesto blizko Bratislavy, ale presne za to co si napisala (mam dlzkou rovnake vlasy, farbi len odrasty, podstrihne len konce, jediny rozdiel ze nemam ofinu) platim aktualne presne 50, ak ma nepostrihne tak pyta tusiiim 42, ale platit dvojnasobok je totalne masaker podla mna, teda ak to nieje nejaky mega nooobl vychyreny salon. lebo ak je, potom ta cena je asi pochopitelna, vela spravi aj to asi aku znacku farieb pouziva. raz asi 3 roky dozadu som skusila inu kadernicku, a pytala 70, co mne prislo fakt chore uz,..tato moja nieje nejaka extremne vychytena kadernicka ale na moje potreby postacujuca
niesom sice z Kosic, mensie mesto blizko Bratislavy, ale presne za to co si napisala (mam dlzkou rovnake vlasy, farbi len odrasty, podstrihne len konce, jediny rozdiel ze nemam ofinu) platim aktualne presne 50, ak ma nepostrihne tak pyta tusiiim 42, ale platit dvojnasobok je totalne masaker podla mna, teda ak to nieje nejaky mega nooobl vychyreny salon. lebo ak je, potom ta cena je asi pochopitelna, vela spravi aj to asi aku znacku farieb pouziva. raz asi 3 roky dozadu som skusila inu kadernicku, a pytala 70, co mne prislo fakt chore uz,..tato moja nieje nejaka extremne vychytena kadernicka ale na moje potreby postacujuca
@andrejkaa26 nie, nie je to žiadne top kaderníctvo, je sama, je dobrá, ale so mnou nemá veľa roboty. Aj som jej skúšala raz, že dajme melír a to bola cena 150 eur. Jednoducho ak chcem naozaj chodiť každé tri mesiace, tak platiť 120 eur plus parkovanie mi príde veľa.
Platim 9€ za suché podstrihnutie...kedysi som platila 4€. Ceny idú hore no . 🫣😁 Sivé vlasy si vytrhávam a dúfam že mi to ešte dlho takto vydrží lebo keď počujem čo stojí farbenie, tak mám dosť. 😳
Skús kaderníctvo Klier.Majú vypísané cenníky,nemalo by ťa nič prekvapiť.A netreba sa objednávať.Keď teda natrafíš že nemajú plno.Jednoducho povieš,že chceš len ostrihať a hotovo.Mnohí takto chodia,nieje to nič čudné.A často aj nasucho,bez umývania Len prestrieka vlasy vodou a strihá.Nakoniec len vysuší fénom bez fúkania.Keď sa nikam nechystáš a ideš domov tak nevidím dôvod si nechávať fúkať vlasy a zbytočne preplácať.
Tak teraz fakt rozmyslam ze ceny v mojom meste su pekelne. Ja len za umytie a strihanie, ziaden styling, cisto len prefukanie vlasov bez vyrovnavania ci kuceravenia - 50eur. S farbou (ziaden melir, balayage, obyc farba proste) a stylingom by to bolo 170e
Tak teraz fakt rozmyslam ze ceny v mojom meste su pekelne. Ja len za umytie a strihanie, ziaden styling, cisto len prefukanie vlasov bez vyrovnavania ci kuceravenia - 50eur. S farbou (ziaden melir, balayage, obyc farba proste) a stylingom by to bolo 170e
@missviolet a toto si schopná podstúpiť a zaplatiť každý druhý/tretí mesiac?
Dnes mi farbila vlasy, trochu podsrihka, vyfukakala. Cena 43 eur. Ale reda obycajna kadernicka v bytovke. Als som spokojna. Farby ale asi nemiesa...resp. ja o tom neviem
@missviolet no pre boha😵, to asi v bratislave predpokladam, ze len za obyc dofarbenie korienkov a styling aby som dala 170e😨😨😨 ma tu doslova odrovnalo zo sedacky, tie ceny su neskutocne fakt... ja sa pamatam ked som este nie az tak davno davala strihavat syna za 6 eur u nas v malom meste, teraz tu vsetci kadernici pytaju za ostrihanie dietata od 13 eur a vyssie, a to mam troch synov, si predstavte baby ked ich chcem aspon kazde dva masiace vsetkych troch trosku schopnejsie dat ostrihat, kde su este moje a muzove vlasy😅
podla mna nasla by si ale nie v centre. ja chodim na podhradovu, lebo sme tam niekedy byvali, vlasy si nefarbim, len strih, mam skor kratsie, donedavna to bolo do 20, teraz cca 25. ked som si este davala robit melir alebo farbenie, tak do 40 ale to bolo davno. aj pri jumbe jeden salon v pohode este nizsie sumy a miesaju farby, dobre strihaju. ziaden mokry strih ze ti len pofrka vlasy, normalne umyje, osetri atd
Dievčatá, nemáte náhodou skúsenosť v Urbane? Kedysi som chodila k tej Daniele do Jumba, neviem, či ešte funguje.. ona bola celkom šikovná a nikdy som neplatila nejaké šialené sumy (pravda, ja si farby nefarbim).
Dievčatá, nemáte náhodou skúsenosť v Urbane? Kedysi som chodila k tej Daniele do Jumba, neviem, či ešte funguje.. ona bola celkom šikovná a nikdy som neplatila nejaké šialené sumy (pravda, ja si farby nefarbim).
@oblecenie99 chodim do urbanu pravidelne. Som spokojna
@anonym_autor mne robi kadernicka to co tebe,len ja mam vlasy po lopatky cca.platim 60-80 eur.farby mi namiesa vacsinou 2..1 na odrasty,1 na konce. Ja som spokojna. Chodim do urbanu,kadernictvo kravcik. Raz som bola na balayave,to som platila 140 eur
@missviolet a toto si schopná podstúpiť a zaplatiť každý druhý/tretí mesiac?
@anonym_autor nie som, hlavne mi netreba strihat castejsie nez 2x do roka... farbit tak 3x
@missviolet no pre boha😵, to asi v bratislave predpokladam, ze len za obyc dofarbenie korienkov a styling aby som dala 170e😨😨😨 ma tu doslova odrovnalo zo sedacky, tie ceny su neskutocne fakt... ja sa pamatam ked som este nie az tak davno davala strihavat syna za 6 eur u nas v malom meste, teraz tu vsetci kadernici pytaju za ostrihanie dietata od 13 eur a vyssie, a to mam troch synov, si predstavte baby ked ich chcem aspon kazde dva masiace vsetkych troch trosku schopnejsie dat ostrihat, kde su este moje a muzove vlasy😅
@andrejkaa26 Nitra, bohuzial. Uplne obycajny salon. Strihanie kdekolvek - skusala som 4 kadernictva, nic vychyrene - vsade 50e. Mam dlhe vlasy, ale strasne riedke, doslova na 2 strihy zarovnane... doslova s umytim, strihanim aj fukanim som za 30 minurlt hotova... a aj tak sa nehanbia 50e vypýtať, ja tomu nerozumiem... ja na tolko makam cely den
@anonym_autor nie som, hlavne mi netreba strihat castejsie nez 2x do roka... farbit tak 3x
@missviolet no ja už mám sivé vlasy, čiže mne treba farbiť každý druhý mesiac, max tretí. Strihať ofinu aspoň takto a konce 4x do roka. Ja si nemôžem dovoliť vyhodiť na kaderníčku 120 eur, každé 2-3 mesiace.
@missviolet no ja už mám sivé vlasy, čiže mne treba farbiť každý druhý mesiac, max tretí. Strihať ofinu aspoň takto a konce 4x do roka. Ja si nemôžem dovoliť vyhodiť na kaderníčku 120 eur, každé 2-3 mesiace.
@anonym_autor vsak urcite, je to strasne vela. Len v Nitre by si nemala kam ist :D ja som sa naucila farbit si vlasy sama, lebo toto sa neda
@anonym_autor v panelaku, dofarbit odrastu, umyt, fukana styling každé 4tyzfne - 60e. Muz obyčajne strihanie žiaden barbier je tam maximálne 5 minut, ani ho neumyje - 10e. Nedávno som si dala keratin polodlhe vlasy - 200e

Začínala som v jednom z naj vychytených salónov v meste až kým som raz za melír neplatila 170 eur. Potom som išla v meste k trocha lacnejšej kde som za farbenie a žehlenie platila okolo 70 eur. Teraz chodím k takej čo má na okraji mesta kaderníctvo v dome a platím za farbenie a strihanie 25 eur. Ako priestor nie je moc pekný, ale s farbením som spokojná, vždy ma dobre zafarbi a nevidím dôvod platiť v meste v krajšom prostredí 3 krát toľko.