icon

Koľko platíte za upratovanie a pomoc v domácnosti v Košiciach?

26. feb 2026

Ahojte, nejdem sa tu pozastavovať nad tým, či mať alebo nemať pomoc v domácnosti pri upratovaní. Tu budem ja dodávateľ služieb, chcem si to nastaviť rozumne, aby som aj niečo zarobila, ale aj bola konkurencieschopná. Jedna vec je ponuka a druhá vec je dopyt a ochota zaplatiť sa službu.

Rada by som sa opýtala vás, ktoré pomoc máte, koľko platíte za jedno upratovanie.
Ideálne suma/hod. ale môžete uviesť aj suma/výkon, ale tu by bol fajn uviesť m2.
Prípadne ak máte zvlášť nacenené umytie okien a iné väčšie činnostl.
Lokalita Košice.

Ak by ste mohli prezdieľať vaše fin. nastavenie, anonymne, budem vám vďačná.

anonym_8a27bf
26. feb 2026

Ja pozriem, co upratovacky ponukaju a podla toho si vyberiem.

anonym_59fcdd
26. feb 2026

my sme mali jednu nezamestnanu mamicku na to a raz tyzdenne sme jej urobili nakup za asi 100 euro co potrebovala a mali sme denne upratane. V podstate dodnes nevieme ako casto a ako dlho tam bola ale vzdy bolo vsetko pekne upratane. Vsetkych 8 izieb a tri toalety a kupelky.

anonym_3b8e1a
26. feb 2026
@anonym_59fcdd

my sme mali jednu nezamestnanu mamicku na to a raz tyzdenne sme jej urobili nakup za asi 100 euro co potrebovala a mali sme denne upratane. V podstate dodnes nevieme ako casto a ako dlho tam bola ale vzdy bolo vsetko pekne upratane. Vsetkych 8 izieb a tri toalety a kupelky.

@anonym_59fcdd za 100e celý mesiac upratovala? Mala by si si to niekedy vyskúšať, možno začneš platiť viac.

anonym_c95f7e
26. feb 2026
@anonym_3b8e1a

@anonym_59fcdd za 100e celý mesiac upratovala? Mala by si si to niekedy vyskúšať, možno začneš platiť viac.

@anonym_3b8e1a aj čítaš ? RAZ TÝŽDENNE.

anonym_59fcdd
26. feb 2026
@anonym_3b8e1a

@anonym_3b8e1a nauc sa citat. a s podmienkami suhlasila a podobne upratovanie robila este dvom rodinam v centre obce , len my sme jej nedavali peniaze kedze sme vedeli ze ich prepije. ale nakup pre rodinu.

anonym_dcdd41
26. feb 2026

@anonym_autor keď to budeš mať na živnosť a platiť odvody, potrebuješ vybrať dvojnásobok sumy, ako dostane niekto na ruku bez bločka aby si bola na tom finančne rovnako

martinka13
26. feb 2026
@anonym_3b8e1a

@anonym_3b8e1a čo je toto za komentár? Snáď dopyt a ponuka. Nie každá upratovačka si pýta za hodinu ako neurochirurg

anonym_484eed
26. feb 2026

Ak to chceš robiť oficiálne, platiť si odvody, zdravotku, prenájom, prostriedky, účtovníčku, pohonné hmoty a všetko čo to obnáša, ťažko budeš podliezať ceny keď plno ľudí to robí načierno. Ja si ceny pozerám na stránke firiem, prípadne vidím ponuku na FB stránke o práci alebo mestskej časti.

biba_18
27. feb 2026

ja platím 10€ na hodinu, reálne je u mňa menej ako dohodnutý čas, teda to vychádza na 13-15 na hodinu. nie je to cez pokladňu, privyrába si popri zamestnaní. ak chceš upratovať bežné domácnosti, to neviem či niekto dá viac, možno jednorázovo hej, ale pravidelne? no, neviem ... viac ti dá len niekto kto to vie dať do nákladov alebo rezešovci alebo nejaký manažeri zo steelu...
ak budeš mať 10€/hodinu (a upratovať budeš ich prostriedkami), budeš mať zákazníkov na celý mesiac...

biba_18
27. feb 2026

ale to je bežné upratovanie - kúpelka, sanita, sprchovací kút, kuchyňa bežné upratovanie (šporák, zástena), obývačka prach, povysávať, umyť podlahu. veci navyše platím buď hodinovou sadzbou (napr. špáry na kachličkách) k tomu čo robí bežne, alebo okná jednorázovo (mám 5 okien, to sa dohodnem tak na 30-40€). jedna dievčina mi chodila dokonca pomáhať aj vytriediť veci po synovi keď sa odsťahoval - to bola pre mňa super pomoc, toto kľudne tiež ponúkni - ja by som to nemala roky vytriedené, ona bola nekompromisná - tej som dala tiež 10€/hod