icon

Koľko stojí extrakcia zuba múdrosti v Košiciach?

kristinap17
17. sep 2025

Ahoj, davali ste si niekto trhať zub múdrosti v starej nemocnici v Košiciach? Chcela by som prednostu Petra Kizeka, ale celkovo ma zaujíma koľko sa platí, ak prispieva aj poisťovňa?

matkahelka
18. sep 2025

@kristinap17 cenu si nepamatam, bolo to smiesnych par eur. avsak pre mna zazitok katastrofalny, traumatizujuci, horsi ako prirodzeny porod. okrem stomatochiruga tam bolo x medikov, ktorym lekar vsetko vysvetloval, pri kazdom ukone mi vsetci prisli na striedacku pozerat do ust. odmietnut som to nemohla, kedze je to statne zariadenie podporujuce prakticku vyucbu. cele to trvalo asi hodinu a pol, mala som natrhnute kutiky ust a celou cestou domov som plakala ako male decko. tyzden som bola PN, kedze som mala na licach modriny a opuchy. bol to moj prvy vytrhnuty zub mudrosti, vsetky ostatne som si dala vytrhnut v sukromnych zariadeniach, za sice drahsie, ale priam luxusne- citlivo, bezbolestne a za par minut a na dalsi den som vyzerala normalne a bola som v praci.

poleva
18. sep 2025

@kristinap17 dnes je vsetko drahe ...segra bola tahat zub a 100 eur..Sukromna klinika, druhy den uz bola v praci

anonym_3aa961
18. sep 2025

@kristinap17 platis len za injekciu, vsetko hradi poistovna
Ja som bola pred 3 rokmi a platila som 5€
Na sukromnej klinike pod 100€ neexistuje

lydka84
18. sep 2025

Kolegyna bola predvcerom u sukromneho zubar aa nechala tam 450 eur

matkahelka
18. sep 2025
@lydka84

Kolegyna bola predvcerom u sukromneho zubar aa nechala tam 450 eur

@lydka84 za extrakciu jednej osmicky? neverim

lilapa
18. sep 2025

@kristinap17 ja som bola pred týždňom v novej nemocnici a platila som 10 eur a všetko dobre dopadlo, záleží veľa aj od toho zuba či je von alebo nie

kristinap17
autor
19. sep 2025
@matkahelka

@kristinap17 cenu si nepamatam, bolo to smiesnych par eur. avsak pre mna zazitok katastrofalny, traumatizujuci, horsi ako prirodzeny porod. okrem stomatochiruga tam bolo x medikov, ktorym lekar vsetko vysvetloval, pri kazdom ukone mi vsetci prisli na striedacku pozerat do ust. odmietnut som to nemohla, kedze je to statne zariadenie podporujuce prakticku vyucbu. cele to trvalo asi hodinu a pol, mala som natrhnute kutiky ust a celou cestou domov som plakala ako male decko. tyzden som bola PN, kedze som mala na licach modriny a opuchy. bol to moj prvy vytrhnuty zub mudrosti, vsetky ostatne som si dala vytrhnut v sukromnych zariadeniach, za sice drahsie, ale priam luxusne- citlivo, bezbolestne a za par minut a na dalsi den som vyzerala normalne a bola som v praci.

@matkahelka Prosím, a aký lekár ti to trhal?

kristinap17
autor
Autor odpoveď zmazal
majuska67
27. sep 2025

Ja som bola ale už asi pred 4-5 rokmi na klinike Holywoodsmile na Krivej, 80€ + 5€ za stehy. Zub dolnu osmicku som už mala ale v katastrofalnom stave s dierou vnutri a pokazeny. Ale pristup profesionalny, pozreli rengen a 5min a som bola vonku. Ziadne modriny žiadne problemy. Keby mam isť určite by som išla aj druhy krat tam.