icon

Koľko stojí kompletná prerábka bytu v Košiciach?

nikusik0107
24. feb 2026

Ahojte... chcem sa opýtať kolko cca stojí prerabka bytu...tj elektrika zárubne podlahy malovka atd proste komplet prerabka....kuchyna sanita...byt 68m3 Košice

anonym_17808f
24. feb 2026

@nikusik0107 40 tis.

zeldia
24. feb 2026
@anonym_17808f

@nikusik0107 40 tis.

@anonym_17808f pred Covidom 40tisic Košice

anonym_9697f5
24. feb 2026
@zeldia

@anonym_17808f pred Covidom 40tisic Košice

@zeldia suhlasim. Dnes by som odhadovala na 50tisic cez firmu, nie svojpomocne. Ak samozrejme nie najlacnejsi material, ale aspon priemer.

biba_18
24. feb 2026

bez burania jadra?

a0
24. feb 2026

Jadro je umakart alebo murované, pod podlahou je škvára alebo betón? Kuchyňa na mieru alebo z obchodu? Počet umývadiel, sprchový kút, vaňa? To sú celkom položky, ktoré hodne menia rozpočet.

reela
24. feb 2026

Aj so zariadenim 50k

vkatush
24. feb 2026

My sme minulý rok svojpomocnej robili "len" komplet kúpeľňu+wc, vodu, rozvody elektro v celom byte a samozrejme potom sa steny dávali dokopy, dvere zárubne vnútorné. A vyšlo 7 alebo 10k. Ale to všetko majstrov mám v rodine, takže som platila len materiál.

Neskôr plánujeme podlahy meniť a kuchyňu na mieru (tú rátam okolo 7k, tak cenovo teraz asi 3 známi mali nové robené).

anonym_31c6ab
25. feb 2026

Ja som platila za samotnú rekonštrukciu 24.000 v roku 2024 = bez okien, bez bezpecnostnych dverí. Ale jnak komplet vsetko vratane jadra. Samozrejme plus kuchyna a spotrebiče.

matkahelka
25. feb 2026

Nemyslim, ze na to sa da jednoznacne odpovedat. ina cena je, ak si najdes firmu na kluc aj s papierom. ina cena je, ak si najdes firmu bez papiera.ina cena je, ak si na kazdu pracu najdes zivnostnika. rovnako materialy a zariadenie- ci pojdes do kvality, alebo ti vsetko staci polske z MM. my sme prerabali v 2024 nase dva 2i 55m2 byty, muz ma firmu, takze kvazi svojpomocne. po sucte to vyslo cca 40000 na byt. povedala by som, ze taky lahky nadpriemer, co do materialov, zariadenia, spotrebicov. byty sa prenajimaju, takze sme zariadovali s ohladom na to. moja kolegyna ma rodicov, na L8 prerabali 3i vlani v lete, komplet cely byt za 28000. nemali firmu, na kazdu pracu mali ineho zivnostnika, vsetko bez papiera, teda bez dane. moj muz im bol uz po prerabke nastavovat klimu a zhodnotil potom, ze to na take peniaze mali velmi dobre urobene a to on ako clovek od fachu je extra kriticky.

anonym_a6c39c
25. feb 2026

@nikusik0107
Mne sa tie Slovenske ceny prerabok vzhladom k platom a hodnote bytu zdaju sialene to nema financnu logiku, ale to je len moj nazor.Nas pripad byt 300000€ prerabka 20000€ Paris 4 poschodie bez vytahu, bez parkovania ,stred mesta ziadna svojpomoc.

biba_18
25. feb 2026

@anonym_a6c39c lenže tie byty tu nestoja 300 tisíc. takže také drahé byty by možno tiež nepotrebovali drahé prerábky. pretože v paríži za 20 tisíc nie svojpomocne neviem fakt čo by musela byť za prerábka pri tých platoch aj remeselníkov...

anonym_21e54a
25. feb 2026
@anonym_a6c39c

@nikusik0107
Mne sa tie Slovenske ceny prerabok vzhladom k platom a hodnote bytu zdaju sialene to nema financnu logiku, ale to je len moj nazor.Nas pripad byt 300000€ prerabka 20000€ Paris 4 poschodie bez vytahu, bez parkovania ,stred mesta ziadna svojpomoc.

@anonym_a6c39c v Paríži prerábka za 20 000??? Čo ste prerábali?? Maľovali steny a dali ste lacnú makartovú podlahu, alebo čo tam bolo robené? Tu sú remeselníci šialene dráhi, o kvalite hovoriť nebudem. Akcem aspoň priemerne kvalitné obkladačky, sanitu a podlahy, neviem si predstaviť, čo ste za 20 tisíc kupovali.

matkahelka
25. feb 2026
@anonym_a6c39c

@nikusik0107

@anonym_a6c39c ja si prosim link na byt v centre pariza za 300 000. kamoska vlani kupovala byt v 19 obvode, co je jedna z tych slabsich parizskych stvrti, byt zhanali vyse roka a nakoniec kupili malicky byt v povodnom stave za 600 000€. tak jej preposlem link od teba, kde ste tak skvelo kupili byt.

matkahelka
25. feb 2026
@biba_18

@anonym_a6c39c lenže tie byty tu nestoja 300 tisíc. takže také drahé byty by možno tiež nepotrebovali drahé prerábky. pretože v paríži za 20 tisíc nie svojpomocne neviem fakt čo by musela byť za prerábka pri tých platoch aj remeselníkov...

@biba_18 samozrejme, ze aj v KE stoja byty 300 000. aj 400 000. novostavby, holobyty, do ktorych este 40 000 (aj viac) nalejes.

biba_18
25. feb 2026

@matkahelka samozrejme sa ale o takýchto bytoch nebude zakladať téma na MK že koľko stojí prerábka holobytu alebo novostavby za 300 tisíc (prerábka je pre mňa niečo iné ako dokončenie)... ale možno v tvojom vesmíre je to jedno, nehádam sa ...

matkahelka
25. feb 2026
@biba_18

@matkahelka samozrejme sa ale o takýchto bytoch nebude zakladať téma na MK že koľko stojí prerábka holobytu alebo novostavby za 300 tisíc (prerábka je pre mňa niečo iné ako dokončenie)... ale možno v tvojom vesmíre je to jedno, nehádam sa ...

@biba_18 skus si pozriet, kolko stoja stare byty okolo centra (alebo v centre)- cez 300 000. nasi kamosi kupovali este cez covid byt oproti TU, po rekonstrukcii, ale uz starsej a uz vtedy za neho dali 280 000 a to ich realitak tlacil, lebo mal dalsich 2 vaznych zaujemcov. v sucastnosti byt za 300 000 v KE nie je ziadnou raritou.

biba_18
25. feb 2026

@matkahelka dobre, koľko takých bytov je? stále mám za to, že keď mám na byt v centre, mám aj na prerábku a je mi jasné dopredu, koľko to bude stáť ... ale môžeš mudrovať nad všetkými eventualitami, v podstate je to jedno - odpoveď na otázku čo rekonštruovala anonymka v paríži za 20 tisíc sme sa nedozvedeli ...

matkahelka
25. feb 2026
@biba_18

@matkahelka dobre, koľko takých bytov je? stále mám za to, že keď mám na byt v centre, mám aj na prerábku a je mi jasné dopredu, koľko to bude stáť ... ale môžeš mudrovať nad všetkými eventualitami, v podstate je to jedno - odpoveď na otázku čo rekonštruovala anonymka v paríži za 20 tisíc sme sa nedozvedeli ...

@biba_18 kolko takych bytov je? netusim, ale velmi vela. povodne stare byty v centre a blizkom okoli. pri novostavbach aj na sidliskach su byty v takej cene. byt v KE v takej cene nie je ziadne sci-fi. autorka polozila otazku, kolko stoji prerabka, nepise, ze na nu nema. na druhej strane, aj ludia, ktori nemaju na prerabku vlastnia hodnotne byty v dobrej lokalite - zdedia ich.

biba_18
25. feb 2026

@matkahelka a znova sa nabaľuje téma, že zdedený byt nepovažujem za byt o ktorom napíšem že je to byt za 300 tisíc, lebo ma nestál ani cent, takže nemusím jeho hodnotu spomínať ... alebo že ak mám starý byt v centre mesta nebudem sa pýtať všeobecne na zárubne, keďže v tých starých bytoch sú iné ako na sídliskách ... a tak ďalej a tak ďalej ... ale už sa mi o tom nechce ... reagovala som na konkrétny koment o byte za 300 tisíc a prerábke za 20...

matkahelka
25. feb 2026
@biba_18

@matkahelka a znova sa nabaľuje téma, že zdedený byt nepovažujem za byt o ktorom napíšem že je to byt za 300 tisíc, lebo ma nestál ani cent, takže nemusím jeho hodnotu spomínať ... alebo že ak mám starý byt v centre mesta nebudem sa pýtať všeobecne na zárubne, keďže v tých starých bytoch sú iné ako na sídliskách ... a tak ďalej a tak ďalej ... ale už sa mi o tom nechce ... reagovala som na konkrétny koment o byte za 300 tisíc a prerábke za 20...

@biba_18 autorka hlavne nepisala, ze ma byt za 300 000. len my dve sme to spojili.

anonym_a6c39c
25. feb 2026
@matkahelka

@anonym_a6c39c ja si prosim link na byt v centre pariza za 300 000. kamoska vlani kupovala byt v 19 obvode, co je jedna z tych slabsich parizskych stvrti, byt zhanali vyse roka a nakoniec kupili malicky byt v povodnom stave za 600 000€. tak jej preposlem link od teba, kde ste tak skvelo kupili byt.

@matkahelka
13 arrondissement stara cast 100 metrov od Place d'Italie kupene pocas covidu dom cca 1900 ako v Parixi mini kuchyna prehodena kamena doska mini kupelna prerobena vymalovane, parkety len prelestene , po prerabke 2.5 izbovy, jasne ze teraz nie je 300, vtedy sme pozerali a dalo sa kupit za 400 aj v 16.Som architekt a viem ako dohodnut a minimalizovat rozpocet, bolo to robene pre nasich novomanzelov,.

matkahelka
25. feb 2026
@anonym_a6c39c

@matkahelka
13 arrondissement stara cast 100 metrov od Place d'Italie kupene pocas covidu dom cca 1900 ako v Parixi mini kuchyna prehodena kamena doska mini kupelna prerobena vymalovane, parkety len prelestene , po prerabke 2.5 izbovy, jasne ze teraz nie je 300, vtedy sme pozerali a dalo sa kupit za 400 aj v 16.Som architekt a viem ako dohodnut a minimalizovat rozpocet, bolo to robene pre nasich novomanzelov,.

@anonym_a6c39c 13 obvod je taky priemer, nie? pariz poznam len ako turista z navstev u kamosky, co si pamatam, co mi hovorila. kazdopadne, byt ste kupili velmi dobre, aj s ohladom na to, ze to bolo 5-6 rokov dozadu. minuly rok, ked kupovala byt kamoska, tak aspon co mi hovorila a poslala par linkov, tak to boli byty od 500 000 vyssie.

anonym_a6c39c
25. feb 2026
@anonym_a6c39c

@matkahelka

@anonym_a6c39c
Este k tomu Parizskeho bytu, bol prerobeny len ako investicny byt takze ziadne vyrovnavanie krivych stien, plafonov ci podlah atd..

anonym_570311
25. feb 2026
@matkahelka

@anonym_a6c39c 13 obvod je taky priemer, nie? pariz poznam len ako turista z navstev u kamosky, co si pamatam, co mi hovorila. kazdopadne, byt ste kupili velmi dobre, aj s ohladom na to, ze to bolo 5-6 rokov dozadu. minuly rok, ked kupovala byt kamoska, tak aspon co mi hovorila a poslala par linkov, tak to boli byty od 500 000 vyssie.

@matkahelka
Zena mojho syna je Parizanka oni prenajimali v 18 a jej sa ta cast Pariza zdala nebezpecna, preto chcela byvat na lavej strane co je menej turisticka.

dimelo
26. feb 2026

@nikusik0107 Kludne sa mi ozvite mam partiu viem zabezpečiť kompletný materiál prikladám číslo 0907601390

anonym_313fb5
26. feb 2026
@anonym_a6c39c

@nikusik0107

@anonym_a6c39c celé Slovensko a fungovanie v ňom nemá logiku. Buď šťastná, že tu nežiješ.

anonym_313fb5
26. feb 2026
@matkahelka

@matkahelka také ceny sú už aj na Slovensku. A.v iných dierach, nie Paríži 😀

anonym_313fb5
26. feb 2026

@nikusik0107 prerábka tak 40 000 50 000 eur