Koľko stojí tréner vo fitnes centre KVP?
Ahojte. Presťahovala som sa na kvp je tu male obchodné centrum je tu fres kaderníctvo vietnamec fitnes centrum lekaren ........chcela by som sa opýtať na skusenosti fitnes trénera kolko cca stoji v tom fitnes centre tréner/trenerka a ako dlho sa cvici s trénerom ( cca asi hodina ? ) ..... mam to najblizsie bývam dole za cestou na denesovej ako sú domčeky myslava
Ďakujem
nemyslím že to bude inak ako inde, 10-15, skôr tých 15 by som povedala… treneri si chcú udržať klientov tak im dávajú rôzne zľavy, že ak budeš mať tréningy 3x týždenne, že ťa to bude stáť povedame 10 na hodinu… ak len 2x tak tých 15… ale je to individuálne…
@biba_18 dakujem
držím palce. je to dobrá posilka, ja som tam rada chodila, majú dobré stroje, len je tam trošku plnka…
Dobre fitko, len dosť drahé. Akurát tam chodievam ale netuším koľko stojí tréner no sú to všetci symposi.
Dobre fitko, len dosť drahé. Akurát tam chodievam ale netuším koľko stojí tréner no sú to všetci symposi.
@mayra666 viete mi prosím poslať nejaký cenník fitka poprípade aj ci tam robia spoločne cvičenia ako spinning + cena
Neviem to na nete najst
Ďakujem za pomoc
Kontaktuj trénerov z toho fitka, na fb určite nájdeš. A komunikuj priamo s trénerom...alebo tam choď osobne a informuj sa...to je to najlepšie, čo môžeš spraviť
Odporucam fitko Universal Gym na.kvp na cotrbuskej 3 a trenerov z Fit Bez Vyhovoriek. Najdes ich na facebooku kde maju plno recenzii, maju aj vlastny web. 🙂
Ceny mame napriklad 170 eur za mesiac a mas k dispozcii neobmedzeny pocet treningov, cvicit mozes ci rano ci vecer kedykolvek to tebe vyhovuje. Riesime s tebou samozrejme aj stravu ci uz kaloricke tabulky ci jedalnicek ako to tebe vyhovuje 🙂

nemyslím že to bude inak ako inde, 10-15, skôr tých 15 by som povedala… treneri si chcú udržať klientov tak im dávajú rôzne zľavy, že ak budeš mať tréningy 3x týždenne, že ťa to bude stáť povedame 10 na hodinu… ak len 2x tak tých 15… ale je to individuálne…