Košice: Kde zisťujú intolerancie u malých detí?
Ahojte, kde v ke urobia toto vyšetrenie tak malému dieťaťu? Hociako hľadám tak skoro všade nájdem že krv berú od 15. - nemame na slovensku pediatra
idealne kde urobia všetko v jednom - alergiaú intolerancia, mlieko, lepok, celiakia?
odporucam najst na okoli imunolalergologiu, tam vysetria, ale priprav sa na dlhe cakacky
uz mate vysledky kvoli abkm?
na intoleranciu na laktozu sa robi dychovy test, stoji to asi 40 eur, vysledok mas hned, trva to dohromady 3-4 hodiny to vysetrenie aj s cakanim na vysledok
mojej 6 rocnej v BA pred par rokmi urobili, imunoalergologicka.
v ten den robili naraz aj jednemu chlapcovi a ten bol skolkar, este mladsi ako moja.
osobne pozri v KE sukromne centra, ten test sa plati vsade, ci je statna alebo sukromna.....
plus daj do KE skupiny dotaz (pozeram, ze si z KE) ci niekto nebol s takym malym dietatom
a este mi napadlo je tu skupina alergia na bkm a intolerancia na laktozu, pridaj sa tan a opytaj sa bab
https://www.adla.sk/ambulancie/funkcna-diagnost...
Presov, vyskusaj zavolat ci robia s detmi

@littlehop mojej dcere bral pediater krv koli podozreniu ze ma alergiu na BKM tento mesiac a ma 4,5roka .. ona ma ale intoleranciu cize chcela som na gastro ale tam mi povedali ze intoleranciu netestuju, ze to mam vyskusat sama eliminacnym testom / vyradit mliecne a potom postupne zavadzat a sledovat toleranciu / no a potom som ju este objednala na alergologiu nech otestuju zvysok .. pochybujem ze niekde Vam otestuju vsetko naraz