icon

Kto bola zastupujúca lekárka pani Lazorčákovej-Vatraľovej?

bogariq
10. júl 2025

Ahojte, neviete mi niekto pomôcť, ako sa volá pani doktorka, ktorá minulý mesiac zastupovala pani doktorku Lazorčákovú-Vatraľovú? Mladá (cca 40 rokov) s kratšími hnedými vlasmi po ramená. Bola veľmi milá a ochotná.
Ďakujem 🩷

evinka64
12. júl 2025

@bogariq Ahoj. Ja som u nej tiež bola keď zastupovala ale neviem ako sa volá 🤷‍♀️ no určite je oveľa milšia ako Vatraľová. No ešte jedna tam chodieva utorky zastupovať tiež taká milá pani doktorka

bogariq
autor
12. júl 2025
@evinka64

@bogariq Ahoj. Ja som u nej tiež bola keď zastupovala ale neviem ako sa volá 🤷‍♀️ no určite je oveľa milšia ako Vatraľová. No ešte jedna tam chodieva utorky zastupovať tiež taká milá pani doktorka

@evinka64 škoda, že nevieme meno ani jednej z nich 😢 možno sa nám ich niekedy podarí odchytiť a spýtame sa ☺️

evinka64
13. júl 2025
@bogariq

@evinka64 škoda, že nevieme meno ani jednej z nich 😢 možno sa nám ich niekedy podarí odchytiť a spýtame sa ☺️

@bogariq ja som už od nej zobrala kartu, lebo som s ňou nebola spokojná . Ale tá milá o ktorej som písala, že chodieva tam utorky na zastupovanie sa volá MUDr. Hildebrandová Zuzana ona bola stále milá tiež a všetko pekne vysvetlila s ňou som bola spokojná 🙂

bogariq
autor
14. júl 2025
@evinka64

@bogariq ja som už od nej zobrala kartu, lebo som s ňou nebola spokojná . Ale tá milá o ktorej som písala, že chodieva tam utorky na zastupovanie sa volá MUDr. Hildebrandová Zuzana ona bola stále milá tiež a všetko pekne vysvetlila s ňou som bola spokojná 🙂

@evinka64 a kde si prestúpila?

evinka64
14. júl 2025
@bogariq

@evinka64 a kde si prestúpila?

@bogariq ku MUDr. Branislav Murín

bogariq
autor
15. júl 2025
@evinka64

@bogariq ku MUDr. Branislav Murín

@evinka64 teraz mi dala jedna baba tip, či nemám jej meno na pečiatke, ale pri mne použila pečiatku dr. Lazorčákovej. Nemáš náhodou jej meno na pečiatke?