Kto bola zastupujúca lekárka pani Lazorčákovej-Vatraľovej?
Ahojte, neviete mi niekto pomôcť, ako sa volá pani doktorka, ktorá minulý mesiac zastupovala pani doktorku Lazorčákovú-Vatraľovú? Mladá (cca 40 rokov) s kratšími hnedými vlasmi po ramená. Bola veľmi milá a ochotná.
Ďakujem 🩷
@bogariq Ahoj. Ja som u nej tiež bola keď zastupovala ale neviem ako sa volá 🤷♀️ no určite je oveľa milšia ako Vatraľová. No ešte jedna tam chodieva utorky zastupovať tiež taká milá pani doktorka
@evinka64 škoda, že nevieme meno ani jednej z nich 😢 možno sa nám ich niekedy podarí odchytiť a spýtame sa ☺️
@evinka64 škoda, že nevieme meno ani jednej z nich 😢 možno sa nám ich niekedy podarí odchytiť a spýtame sa ☺️
@bogariq ja som už od nej zobrala kartu, lebo som s ňou nebola spokojná . Ale tá milá o ktorej som písala, že chodieva tam utorky na zastupovanie sa volá MUDr. Hildebrandová Zuzana ona bola stále milá tiež a všetko pekne vysvetlila s ňou som bola spokojná 🙂

@bogariq Ahoj. Ja som u nej tiež bola keď zastupovala ale neviem ako sa volá 🤷♀️ no určite je oveľa milšia ako Vatraľová. No ešte jedna tam chodieva utorky zastupovať tiež taká milá pani doktorka