Kto je najlepší detský gastroenterológ na Slovensku?
Dobrý deň dievčatá, chcela by som Vás poprosiť o radu. Hľadám detského gastroenterologa. Mám kontakt na Dr Petrášovu a Tarcalovú v Novej nemocnici. Máte skúsenosť? Alebo kto je dobrý? Ďakujem Vám za radu.
nejde o to kto je dobrý, ale či vás vôbec niekto zoberie... veľa od toho nečakaj, ja som chodila so synom na gastro a nepomohli nám, nakoniec problém vyriešila alergologička, mal laktózovú a histamínovú intoleranciu
@susannnsusan123 skúsim ju osloviť 🙂 Ďakujem
@ivuska027 Dobrý deň, ja sa pridávam k recenzii. Taktiež nemám vôbec dobrú skúsenosť z pani doktorkou. Narodil sa nám synček z vrodenou vadou, všetko bolo oki myslela som si že postup doktorky je profesionálny a že takto sa to robí. Opakovane sme boli na hospitalizácii týždeň bez jedla bez pitia iba na infúziách.... Domov vždy prišiel nevyliečený a vychudnutý na kosť. Stále som ho doma dávala do kopy. Keď som sa opýtala domorky či sa to nedá riešiť inak ako hospitalizáciou, že proste vidím že mu to neprospieva a neposuvame sa ďalej, následne bola strašne pohoršená a že inak to ona riešiť nebude... Tak som sa jej na rovinu opýtala že ako to teraz mám riešiť, či mám ísť niekam inam alebo ako, ona následnea totálne odbila že veď nájdite si iného lekára ja vám pomôcť neviem. Ja to inak riešiť nebudem. Povedala som si že dobre v pohode telefóny mi prestala zdvyhat, vyhýbala sa kontaktu z nami, termín na vyšetrenia nám prestala dávať.... Naša pani pediatrička nás poslala do dolného smokovca, že tam je doktorka ktorá by nás mala vyšetriť alebo aspoň poradiť kam ísť. Na termín sme čakali pol roka, 19.5 tohto roku sme išli skoro ráno z 2r synom do smokovca z Košíc. O 2h skôr sme tam boli aby sme to stihli. Prišla pani doktorka u ktorej sme boli objednaný že ona z Košíc neberie čo sme si nejak vyjasnili a povedala som že mali by mať trošku iný systém ale dobre. Následne sa ma opýtala že od ktorej sme doktorky z gastra že pokúsi sa nám pomôcť. Keď som spomenula Tarcalovú tak si ju iba vychvalovala. Išla jej volať s tým že čo z nami. O 10 minút na to prišla s tým že máme ísť preč že odmietame liečbu, že som išla naposledy na reverz z malým domov, že som údajne odmietla liečbu aj v Bratislave - k týmto veciam nikdy nedošlo a nie sú o tom žiadne doklady. No a na základe jej tvrdeniam, bez toho aby si to overila má poslala surovo preč..... Na ďalší deň som išla k doktorke Tarcalovej, ktorá odmietla z ni komunikovať vravela že ona na nás nemá čas že má prácu. Povedala som jej že minútu nech známi komunikuje, že chcem si nájsť inú domorku a ona arogantne že veď choďte ja na váš čas nemám a ja že kvôli vašim klamstvám a tvrdeniam ktoré sa nikdy nestali nás nechcú nikde brať. Surovo zabuchka dvere pred nosom a proste sme zostali len tak stať. Za mňa toto doktorka určite nieje a čo som si zisťovala recenzie ona tam už dávno nemala čo robiť. Podala som na ňu sťažnosť všade kde sa dá. Syna musí niekto ošetrovať kvôli zdr. šťavu a kvôli jej klamstvám má nechcú nikde zobrať. Keď to nevyrieši sťažnosť tak to podám aj súdne. Tak že takáto je pani doktorka že vraj veľmi výborná no žiaľ my tú "výbornú" skúsenosť nemáme.

@ivuska027 držím ti veľmi prsty, čakačky sú neskutočne, neviem,či ti vôbec dajú termín. Neberú ani akútne stavy. My sme skončili v Prešove u primárky, chodí tam už väčšina Kosic