Kto platil doplatok za operáciu kolena v Agel Košice Šaca?
Ahojte. Bol niekto operovany v nemocnici AGEL KOSICE-SACA? Konkrétne koleno? Prosím doplacali ste niečo za operáciu? Ďakujem
@lenkav9 a už ďalej si neplatila nič? Žiadne ďalšie poplatky ? Nevieš ci to zdravotka preplaca ?
@sichtulica ano preplaca. Chodim na kontroly a vtedy je poplatok myslim ze dve eura
@lenkav9 dobre ďakujem za info. Prosím ta ešte náhodou za izbu si neplatila? A ako to bolo so stravou? Teda ak si mala jednodňový zákrok? Ďakujem ❤️
@sichtulica za izbu som neplatila, ale bola 4 postelova. Ja som rano prišla a v ten den som aj isla domov, nespala som. Jedlo som mala jedno, veceru okolo piatej. Neplatila som. Na blocku bolo napisane volba operatera. Pitie si ale treba doniest svoje, pripadne len voda z vodovodu
@lenkav9 prosím ta a robili ti plastiku kolena alebo inú operaciu? A o koľkej ta prepustili ? Ja idem v piatok na plastiku krizneho vazu a povedali mi ze ráno spravia a večer idem domov.
@sichtulica nemala som plastiku. mala som artroskopiu chrupavky opotrebovanej. Prisla som rano nalacno, tiez nepit, ja som bola v celkovej a vecer aom isla domov okolo siestej. Rano som mala sedenie s vrchnou sestrou a dali na na dvanastu. Dovtedy nejest a nepit kvoli celkovej. Tak ked pojdes skor ako na obed tak super
@lenkav9 Ďakujem krasne za info. Operoval ta p.Perduk ? Si spokojná s operaciou?
@sichtulica nie, doktor Polan. Ale tam je dobry kazdy, uvidis. Tak vela stastia
@sichtulica dobrý deň, prosím vás platili ste za operáciu? Ja idem tiež na krížny väz do Šace...
@klodi dobrý deň, áno platila som ale mala som prednostný termín. 600e. Keby mi dal klasický termín tak idem až v máji a doplácam 300e. Nevraveli vám ale do predu? Neviem ako to funguje ale u každého pacienta.
@sichtulica no a ako to dopadlo? Vsetko ok? A kto operoval?
@sichtulica ďakujem, práveže nepovedali
@lenkav9 dobre to dopadlo, bolesti obrovské ale teraz už je to lepšie. Prvé 3 dní najhoršie. Bola som aj cez noc. Operoval p.Perduk
@sichtulica tak mas to za sebou, tak zelam rychlu rekonvalescenciu
@lenkav9 ďakujem veľmi pekne

Bola som v 7/2024 myslim 200 eur som platila