icon

Kto platil doplatok za operáciu kolena v Agel Košice Šaca?

sichtulica
16. jan 2025

Ahojte. Bol niekto operovany v nemocnici AGEL KOSICE-SACA? Konkrétne koleno? Prosím doplacali ste niečo za operáciu? Ďakujem

lenkav9
30. jan 2025

Bola som v 7/2024 myslim 200 eur som platila

sichtulica
autor
2. feb 2025

@lenkav9 a už ďalej si neplatila nič? Žiadne ďalšie poplatky ? Nevieš ci to zdravotka preplaca ?

lenkav9
2. feb 2025

@sichtulica ano preplaca. Chodim na kontroly a vtedy je poplatok myslim ze dve eura

sichtulica
autor
2. feb 2025

@lenkav9 dobre ďakujem za info. Prosím ta ešte náhodou za izbu si neplatila? A ako to bolo so stravou? Teda ak si mala jednodňový zákrok? Ďakujem ❤️

lenkav9
3. feb 2025

@sichtulica za izbu som neplatila, ale bola 4 postelova. Ja som rano prišla a v ten den som aj isla domov, nespala som. Jedlo som mala jedno, veceru okolo piatej. Neplatila som. Na blocku bolo napisane volba operatera. Pitie si ale treba doniest svoje, pripadne len voda z vodovodu

sichtulica
autor
4. feb 2025

@lenkav9 prosím ta a robili ti plastiku kolena alebo inú operaciu? A o koľkej ta prepustili ? Ja idem v piatok na plastiku krizneho vazu a povedali mi ze ráno spravia a večer idem domov.

lenkav9
4. feb 2025

@sichtulica nemala som plastiku. mala som artroskopiu chrupavky opotrebovanej. Prisla som rano nalacno, tiez nepit, ja som bola v celkovej a vecer aom isla domov okolo siestej. Rano som mala sedenie s vrchnou sestrou a dali na na dvanastu. Dovtedy nejest a nepit kvoli celkovej. Tak ked pojdes skor ako na obed tak super

sichtulica
autor
4. feb 2025

@lenkav9 Ďakujem krasne za info. Operoval ta p.Perduk ? Si spokojná s operaciou?

lenkav9
5. feb 2025

@sichtulica nie, doktor Polan. Ale tam je dobry kazdy, uvidis. Tak vela stastia

klodi
12. feb 2025

@sichtulica dobrý deň, prosím vás platili ste za operáciu? Ja idem tiež na krížny väz do Šace...

sichtulica
autor
15. feb 2025

@klodi dobrý deň, áno platila som ale mala som prednostný termín. 600e. Keby mi dal klasický termín tak idem až v máji a doplácam 300e. Nevraveli vám ale do predu? Neviem ako to funguje ale u každého pacienta.

lenkav9
15. feb 2025

@sichtulica no a ako to dopadlo? Vsetko ok? A kto operoval?

klodi
17. feb 2025

@sichtulica ďakujem, práveže nepovedali

sichtulica
autor
17. feb 2025

@lenkav9 dobre to dopadlo, bolesti obrovské ale teraz už je to lepšie. Prvé 3 dní najhoršie. Bola som aj cez noc. Operoval p.Perduk

lenkav9
17. feb 2025

@sichtulica tak mas to za sebou, tak zelam rychlu rekonvalescenciu

sichtulica
autor
18. feb 2025

@lenkav9 ďakujem veľmi pekne