Lacné koláče na oslavu v Košiciach?
Mam dilemu
Mam narodeniny, potrebujem vsak kolace ale nejaky mix alebo nejake kysnute mix alebo nieco na pohostenie
Nejake chlebiky objednam v lahode ale to tie ceny kolacov su sialene v kosiciach
Ja osobne piect nic doma nebudem nemam na to energiu
Potrebujem to prosste dopravit do prace nech mam klud
Nieco overene a lacne
Lahoda, maskrtka, red velvet cake - ceny sialene odmietam tolko dat, prosim len stare mesto okolie jumbo alebo nieco overene co mi to dopravia najlepsie zadarmo
@anonym_autor mám kamošku ktorá pečie, nie na živnosť, iba nám kamoškám.. aj kolegyňa piekla, keď som potrebovala tak napiekla aj mne… tak nemáš tiež nejakú kamošku čo rada pečie?
@biba_18 absolutne nikoho nepoznam takeho
Odkiaľ si?
@stellarstar no z kosic ked to je v skupine kosice
Okolie som napisala
@stellarstar no z kosic ked to je v skupine kosice
Okolie som napisala
@anonym_autor predtým to tam nebolo 🙈 tak nič si moc ďaleko, na západe som mohla jednu odporučiť
Tak už ptm objednať
Skúste skupiny aj na FB. Ono bohužiaľ dnes je všetko drahé. Ale dopravu zadarmo to si vyhodte z hlavy, to vám podľa mňa nikto nedonesie. Len aj záleží koľko chcete koláčov lebo či sa takej malej pekárke oplatí urobiť mix napríkad 4 druhov koláčov.
Kup v pekarni lepsi makovnik, orechovnik a nakrajaj, alebo v Lidli maju medzi pecivom taky fajn nebaleny vacsi ovocny kolac, ktory sa da nakrajat.
Vdaka tak asi urobim
Mamka minuly rok objednava kremese za 1€ aj s dopravou zadarmo od jednej pani z kosic boli neskutocne dobre ale stratila kontakt
V každom Freshi a Lidli majú balané zákusky … Alebo chod do Gurmet-u
V každom Freshi a Lidli majú balané zákusky … Alebo chod do Gurmet-u
@anonym_640eed hej aj to ma napadlo
Tam budu drahe
Torticky zo srdiecka
@ludmilka2407 viem ze robis pekne ale tiez predrazene a nemam auto potrebujem to doprsvit
@ludmilka2407 viem ze robis pekne ale tiez predrazene a nemam auto potrebujem to doprsvit
@anonym_autor ja nepeciem...od nich sme mali pred 2 tyzdnami, kolac vysiel na cca euro...lacnejsie neviem a oni vedia aj zabezpecit donasku
Fuuu, Ty nemas energiu a niekto.ma svoju energiu minat zadarmo? Napec si sama a uvidis, kolko to stoji prace a penazi.
@anonym_autor v dnesnej dobe nic nie je zadarmo. Vsetko to stoji nemalé peniaze. Tento rok budem pripravovat oslavu pre asi 30 az 40 ludi. A budem piect sama. 3-4 druhy sladkeho + narodeninova torta. A ano, kolace nie su lacné, ale nikto nepozera na to, ze to stoji cas, energiu, suroviny, ktore treba kupit a samotná príprava. Takze ak mas problem s tym, ze je to vsetko drahe, tak si to upeč sama. Mozno neskor pochopíš, že to nie je take lacné a jednoduché ako si myslíš.

@anonym_autor mám kamošku ktorá pečie, nie na živnosť, iba nám kamoškám.. aj kolegyňa piekla, keď som potrebovala tak napiekla aj mne… tak nemáš tiež nejakú kamošku čo rada pečie?