Laktačná poradkyňa v Košiciach, ktorá neodsudzuje?
Ahojte, nemate kontakt na dobrú laktačnú, kt. By nam mohla pomôcť a ktorá ma hneď neodsúdi, že malý cumlíkuje a je dokrmovaný? Mlieka mam dosť, ale neprisava sa od kedy dokrmujeme fľaštičkou, museli sme s tym žiaľ začať kvôli zdrav. problémom v pôrodnici. Ďakujem.
Poznám a odporúčam obe.
Aj ja poznam pani Kusnierovu, velmi mi pomohla pri prvej dcerke s dojcenim, takze tiez plne odporucam a drzim palce! 🙂
Ďakujem ženy! A vzdali ste sa fľaštičky či nie? Vďaak.
Ja nakoniec nie, ked som dostala menzes, dcera mala cca 3 a pol mesiaca a odmietla sa prisať uplne, navyse prechadzala rastovym špurtom, cize bol u nas saleny dom, takze prisla na rad flaska a pri tom aj ostala. Navyse, ja som mala slabu tvorbu mlieka, dlhe tyzdne podporovanu bylinkami a čajmi a vobec to nepomohlo, odsala som max 20-30ml, takze sme ostali na UM. Dlho ma to trapilo, vycitala som si to, ale zmierila som sa s tym. Cim viac som bola v zlej nalade, kvoli dojceniu, tym uplakanejsia bola dcerka. Teraz je na UM a je šťastná 😄
@zanush_ka Tiez velmi odporucam pani doktorku. Mali sme konzultaciu po telefone a taktiez k nam prisla domov. Je velmi mila, ludska a poradi aj ine veci ako dojcenie ak je treba. Nam vwlmi pomohla uz po prvej navsteve.

Odporúčam pani Boldižárovú - nájdete ju pod Mamila Boldižárová