icon

Laparoskopia žlčníka v Košiciach: Čo očakávať?

30. júl 2025

Košice, prosím tie ktoré to máte za sebou tiež ste museli na magnetickú rezonanciu? Ako dlho sa čaká na termín operácie ako dlho ste boli hospitalizovane poprosím nejaké bližšie info ďakujem ❤️ ja som včera bola na chirurgii mám dosť zvýšené pečeňové testy a nejak extra urgentne má neriešili

anonym_ff74d6
30. júl 2025

Nie, nemala som MRI. Mohli mi ju dať pred, vyhli by sme sa operácii.

janka_266
30. júl 2025

kvôli čomu na MR? ja som síce nebola, ale bola som pred aj po operácii na ERCP a vďaka za to, nakoľko pri operácii zrejme pár kamienkov ušlo až do pečene

autor
30. júl 2025
@janka_266

kvôli čomu na MR? ja som síce nebola, ale bola som pred aj po operácii na ERCP a vďaka za to, nakoľko pri operácii zrejme pár kamienkov ušlo až do pečene

@janka_266 netuším v správe mám obštrukcia žlčových ciest a

autor
30. júl 2025
@anonym_ff74d6

Nie, nemala som MRI. Mohli mi ju dať pred, vyhli by sme sa operácii.

@anonym_ff74d6 prečo

katus87
3. aug 2025

Ja som na MRI nebola, mala som zvýšené pečeňové testy pri preventívke, dr ma poslala na ultrazvuk a z neho zistili ze mam kameň tak veľký ako pomaly celý zlcnik. Už je 10 mesiacoch vonku. Hospotalizovana som bola 4 dni v starej nemocnici. Všetko prebehlo ok.

autor
3. aug 2025
@katus87

Ja som na MRI nebola, mala som zvýšené pečeňové testy pri preventívke, dr ma poslala na ultrazvuk a z neho zistili ze mam kameň tak veľký ako pomaly celý zlcnik. Už je 10 mesiacoch vonku. Hospotalizovana som bola 4 dni v starej nemocnici. Všetko prebehlo ok.

@katus87 ako si mala zvýšené hodnoty? A ako dlho si čakala na termín operácie

katus87
4. aug 2025
@anonym_autor

@katus87 ako si mala zvýšené hodnoty? A ako dlho si čakala na termín operácie

@anonym_autor popravde netuším ale niečo málo nad čiarou. Čakala som 2 mesiace.

diaalex
6. aug 2025

@anonym_autor mne magnetickú nerobili, potrebovala som akurát ultrazvuk, prihlásila som sa u konkrétneho dr. v novej nemocnici, dohodli sme si termín kedy nebudem mať ms a teda prišla som v pondelok ráno, šla som na anesteziológiu, za tým na chirurgickú ambulanciu, odtiaľ na odd.. od obeda som nejedla, v pondelok poobede sme mali "schôdzku" v jedálni na odd všetci, ktorých nás v utorok operovali, sestrička povedala poradie, tí čo šli za tým na jis čo si majú zobrať (trvalo to asi 30min), v utorok ráno ma odniesli dole, vykonali laparoskopiu, mala som vývod, jesť mi nedali nič, ale aj tak som väčšinu času prespala, v stredu vymenili nádobu na vývod, prelepili jazvy, dostala som nejaké "jedlo" na obed a už som sa prešla na odd., vo štvrtok vývod vybral dr., uzavrel ho a šla dom doobedu domov...
Všetko nová nemocnica Košice, maximálna spokojnosť, ústretovosť... nepamätám sa kde inde som také zažila