icon

MDDr. Hadbavná - doktorka Mimi

17. feb 2025

Ako ste spokojne so zubarkou Miloslavou Hadbavnou, ktora na socialnych sietach vystupuje ako Doktorka Mimi? Ake ma ceny? Betrie pacientov? Aky je pristup?

295anicka
17. feb 2025

Ja k nej chodím so synom do Popradu. Už sme tam boli 3 krát za 3/4 roka na prehliadke. Dala mi zatiaľ nejaké usmernenia k čisteniu zubov. Platila som prvý krát 20 eur. Ja jej dôverujem a som spokojná.

autor
17. feb 2025

@295anicka je k nej poradovnik na novych pacientov? Kolko stoji napr. oprava kazu?

dodonika
19. feb 2025

Dobrý deň . Sme s ňou veľmi spokojní. Dcéra sa nebojí a to je hlavné 🙂 platili sme za opravu kazu 65 eur.

autor
19. feb 2025

@dodonika dakujem

deni9
9. jún 2025
@dodonika

Dobrý deň . Sme s ňou veľmi spokojní. Dcéra sa nebojí a to je hlavné 🙂 platili sme za opravu kazu 65 eur.

@dodonika Doktorka robí len v Poprade? Lebo viem ze aj v KE majú ambulanciu

autor
9. jún 2025
@deni9

@deni9 Pracuje v oboch mestach.

deni9
9. jún 2025

Ďakujem, neviete ako to je cenovo u deti? Mame kaz a potrebujeme ošetriť, keďže dcerka zle spolupracuje tak by sme skúsili k nej...neviete či má aj rajsky plyn pre deti ?

lalala94
9. jún 2025
@deni9

@deni9 Ahoj, kde v KE má ambulanciu?

autor
9. jún 2025
@deni9

Ďakujem, neviete ako to je cenovo u deti? Mame kaz a potrebujeme ošetriť, keďže dcerka zle spolupracuje tak by sme skúsili k nej...neviete či má aj rajsky plyn pre deti ?

@deni9 Neviem. Tiez by som rada vedela tieto informacie.

gionella
5. júl 2025

Doktorka je super, moj syn bol tiež nespolupracujuci a dostal pred ošetrením vypiť sirup. Ošetrenie bolo rychle, za jeden zub som platila 150eur

deni9
5. júl 2025
@gionella

Doktorka je super, moj syn bol tiež nespolupracujuci a dostal pred ošetrením vypiť sirup. Ošetrenie bolo rychle, za jeden zub som platila 150eur

@gionella po sirupe bol OK?

autor
5. júl 2025
@gionella

@gionella 150? Co mu robili? To je riadne vela ak len kaz.

deni9
5. júl 2025

Áno je to veľa ,nám tiež ona vravela ze budeme tak platiť, no len preto ze vypitie toho sirupu stojí 100€ 🙈zvyšok plomba

gionella
7. júl 2025
@anonym_autor

@gionella 150? Co mu robili? To je riadne vela ak len kaz.

@anonym_autor no take sú ceny pri tých nespolupracujucich deťoch. 150 bolo ešte ok v porovnani s inými mestami … tak to je 🤷🏻‍♀️ Bol to iba maly kaz.

gionella
7. júl 2025
@deni9

@gionella po sirupe bol OK?

@deni9 tak nebol to prijemny pohľad, on bol placlivy aj sa snažil
Brániť, ale doktorka bola perfektná rýchla raz dva hotovo bolo, maly bol ešte 30 min po taký riadne otapeny a uplakaný ale potom keď sa “zotavil” si nič nepamätal

anonym_6465c3
9. júl 2025

My tiež chodíme k pani zubarke, starší syn u nej absolvoval premedikaciu opravila mu 4 zuby na jednej stoličke korunka a platili sme nejakých 320€ alebo tak nejak, ale teda bol to riadny boj navystrájal sa dosť keď bol oblbnuty, už som ho nevládala ani držať, ale bolo mi povedané že si nebude nič pamätať tak som sa na to spoliehala...ale čo čert nechcel všetko si pamätá a ja teraz neviem čo nás bude čakať pri ďalšej návšteve, lebo ešte treba niečo opraviť neviem či ho tam vôbec ešte dostanem ....inak bola veľmi šikovná aj napriek tomu že sa bránil, mám aj mladšieho 2 a pol ročného ten má zatiaľ zuby v poriadku tak uvidíme ako sa s ňou skamarati lebo ja som inak strašný strachopud

deni9
10. júl 2025
@anonym_6465c3

My tiež chodíme k pani zubarke, starší syn u nej absolvoval premedikaciu opravila mu 4 zuby na jednej stoličke korunka a platili sme nejakých 320€ alebo tak nejak, ale teda bol to riadny boj navystrájal sa dosť keď bol oblbnuty, už som ho nevládala ani držať, ale bolo mi povedané že si nebude nič pamätať tak som sa na to spoliehala...ale čo čert nechcel všetko si pamätá a ja teraz neviem čo nás bude čakať pri ďalšej návšteve, lebo ešte treba niečo opraviť neviem či ho tam vôbec ešte dostanem ....inak bola veľmi šikovná aj napriek tomu že sa bránil, mám aj mladšieho 2 a pol ročného ten má zatiaľ zuby v poriadku tak uvidíme ako sa s ňou skamarati lebo ja som inak strašný strachopud

@anonym_6465c3 no ved toho sa obávam aj ja, co keď si bude všetko pamätať lebo ona je strachopud, a potom ju už nikdy nedostanem do zubára, pani zubarka vravela ze ma taky mini kaz aj preto nám dala termín až o 3 mesiace ze to.nesuri tak...no zas iný lekár vravel ze on by do toho nesprtal ze ma pekne zubky🤷‍♀️ ze keď sa nestazuje

lilienlilu
Autor odpoveď zmazal
happy31
11. nov 2025

@anonym_autor 85€ a dieťa spolupracovalo.
Som z tej sumy nešťastná, 1 kaz.

Je to od toho aké mate možnosti a aké má potreby dieťa.