icon

Metabolická detská ambulacia Košice - skúsenosti

mapp
26. feb 2023

Dobry den, prosim ako prebieha vysetrenie v tejto ambulancii. Nekazali nam prist nalacno. Ake mate s touto ambulanciou skusensti? Spravaju sa ludsky/empaticky k detom? Caka nas vysetrenie

cory
26. feb 2023

@mapp kde ideš?

mapp
autor
27. feb 2023

@cory do Detskej fakultnej nemocnice

mana_pina
28. feb 2023

@mapp priprav sa na cca 3h čakanie, ja tu akurát sedím so 4m babom, čakáme už dve a pol hodiny a to sme tiež mali prísť nalacno. Chvalabohu predchvilou mu zobrali krv tak som ho už mohla nakojit ale čakáme stále

cory
28. feb 2023

@mana_pina neboli ste objednaní na konkrétny čas?

mapp
autor
28. feb 2023

@mana_pina my sme boli dnes a cakali sme cca 2h. Pani doktorka v ambulancii ani nebola a samozrejme sme sa nic nedozvedeli a musime prist este na odber krvi nalacno. Celkom som vytocena z toho. Boli sme objednani na cas samozrejme. Pani doktorka mi tiez neprisla uplne ok

mapp
autor
28. feb 2023

@mapp doplnam ze doktorka prisla vysetrila nas, ale meskala hodinu a to sa tam tych ludi nazbieralo

mana_pina
1. mar 2023

@cory Práveže sme boli objednaní na čas. Najlepšie bolo ako po zhruba tých dvoch hodinach pani doktorka vybehla vonku celá rozsafrana že čo tam robím s malým babom, že ona na nas nie je pripravená a musí si všetko naštudovat. Nechcela si ani nic nechať vysvetliť, že nás poslali z nemocnice po hospitalizácii, a to som mala aj výmenný lístok a všetky správy zo všetkých predchádzajúcich vyšetrení skopirovane pre ňu. Po čase troška zmenila prístup, ale na začiatku fakt nebola príjemná. A ako píše @mapp, tiež mi neprišla ok, plus prvú asi hodinu a pol čo sme tam čakali ani nebola v ordinácii.

cory
1. mar 2023

@mana_pina uff, tak ja som dostala odporúčanie na túto ambulanciu, od osoby, ktorá bola spokojná s ich prístupom ale ešte sme neboli, čakáme na termín. Alebo je tam viac tých met. amb.? Ako sa vola lekárka, prosím?

mapp
autor
1. mar 2023

@cory su len 3 na slovensku. Ke, Bb, Ba … ja uz by som isla bud do bb alebo ba … pani doktorka ma priezvisko zacinajuce na P

mana_pina
2. mar 2023

@cory dve lekárky sú tam, my sme boli u potočňákovej ale je tam ešte šeligova alebo tak nejak, neviem či si striedajú dni lebo v ten deň tam bola len jedna tuším

mana_pina
2. mar 2023

@mapp nie je náhodou jedna aj v Prešove? Neviem, len som počula niekoho vravieť v čakárni, že na východnom Slovensku sú len dve ambulancie, jedna táto a druhá v Prešove

cory
2. mar 2023

@mana_pina my ideme k saligovej

mana_pina
3. mar 2023

@cory nooo tak možno budeš mať inú skúsenosť 🙂 daj vedieť potom

annasasan
15. okt 2024

@mapp ani tam nechoďte od Augusta 24 sa neviem dovolať výsledkov z krvi a dnes je 15.oktober 24.
Bud je obsadene ale pani MUDr Šaligova je na dovolenke pripadne PN, syn ma autizmus a zjavne pani nemá empatiu voči týmto deťom
Som zvedavá kedy sa dostanem k výsledku sestrička mi ho osobne nechce dať a doktorka je mimo-za