Metabolická detská ambulacia Košice - skúsenosti
Dobry den, prosim ako prebieha vysetrenie v tejto ambulancii. Nekazali nam prist nalacno. Ake mate s touto ambulanciou skusensti? Spravaju sa ludsky/empaticky k detom? Caka nas vysetrenie
@cory Práveže sme boli objednaní na čas. Najlepšie bolo ako po zhruba tých dvoch hodinach pani doktorka vybehla vonku celá rozsafrana že čo tam robím s malým babom, že ona na nas nie je pripravená a musí si všetko naštudovat. Nechcela si ani nic nechať vysvetliť, že nás poslali z nemocnice po hospitalizácii, a to som mala aj výmenný lístok a všetky správy zo všetkých predchádzajúcich vyšetrení skopirovane pre ňu. Po čase troška zmenila prístup, ale na začiatku fakt nebola príjemná. A ako píše @mapp, tiež mi neprišla ok, plus prvú asi hodinu a pol čo sme tam čakali ani nebola v ordinácii.
@mapp ani tam nechoďte od Augusta 24 sa neviem dovolať výsledkov z krvi a dnes je 15.oktober 24.
Bud je obsadene ale pani MUDr Šaligova je na dovolenke pripadne PN, syn ma autizmus a zjavne pani nemá empatiu voči týmto deťom
Som zvedavá kedy sa dostanem k výsledku sestrička mi ho osobne nechce dať a doktorka je mimo-za

@mapp kde ideš?