icon

Miesto na krstiny

jenn6
Dnes o 11:17

Dobrý deň, hľadáme podnik na pohostenie pre približne 17 hostí, s bezbariérovým prístupom. Viete mi odporučiť nejakú reštauráciu/penzión. Lokalita by mohla byť Juh, Barca, staré mesto. Ďakujem

biba_18
Dnes o 11:34

andiamo v auparku - je tam salonik a výťah až na 2. poschodie ...

vkatush
Dnes o 12:01

Barca Resort.

anonym_3c4c28
Dnes o 12:06

@jenn6 urcite Barca resort

anonym_24fd5c
Dnes o 12:15

trepat sa do barce, kam sa inak nedostanes iba autom. tam by som nesla ani za nic. pozri restauracia barborka, to je pri rybe. alebo iron. alebo penzion beryl. to je v meste.

demografka
Dnes o 12:18

Hotel Centru ma saloniky, boli sme max spokojni, potom mas Barcu, Hotel Kosice, Roca, pekne je aj na Bankove v hoteli

anonym_253345
Dnes o 12:30

@jenn6 ak zalezi na kvalite jedla a aj úrovni tak jednoznačne rezort Barca a ak chcete aj cenovo dostupnejšie tak nedavno som bola na krstnách v kolibe v myslave a tam bolo tiež dobre. Boli sme v zvlast saloniku aj s malým detským kútikom. Jedlo dobré, take domáce 😊

biba_18
Dnes o 12:34

barca je bezbarierová? voľakedy nebola ...

beate1
Dnes o 13:03

Slamený dom v malej Ide

vkatush
Dnes o 13:08
@biba_18

barca je bezbarierová? voľakedy nebola ...

@biba_18 chodíme s kočíkom, nemáme problém.

biba_18
Dnes o 14:03

@vkatush tak ale bezbariérovo môže byt aj pre vozíky 😏 tam tak boli wecka hore, ale fakt som tam nebola jak to prerobili, preto sa pýtam…

niki35
Dnes o 14:44

Hotel golden royal v centre. Mali sme tam tento víkend svadbu a majú pekné priestory

demografka
Dnes o 14:54
@niki35

Hotel golden royal v centre. Mali sme tam tento víkend svadbu a majú pekné priestory

@niki35 tam je super, ale nie su bezbarierovi myslim