icon

Moderné vyšetrenie uší kamerou v Košiciach

12. nov 2025

Čaute,neviete o niečom takom v Košiciach,kde mi vedia pozrieť uší úplne až zvnútra nejakou kamerov? Alebo nieco?nemyslím takéto bežné vyšetrenie ...už rok sa trápim každomesačnym svrbenim +bolesťami uší a nijak mi nevedia na tých klasických vyšetreniach pomôcť.ATB mám asi už všetky preskúšane pomôžu len na chvíľu potom sa to vráti.
Nepoužívam vatové tyčinky a na svrbenie sa budím aj po nociach.
Prosím nepíšte mi aké lieky kvapky vyskúšať nepomáha mi nič..chcem vedieť len to,či existuje nieco také vôbec.
Ďakujem.

martinka17
13. nov 2025

Nemám radu na vyšetrenie kamerov, ale riešila si to aj ako ekzém na kožnom? Poznám pani, ktorá roky mala svrbenie uší a príčinou bol ekzém.
Ja poznám 2 skvelé odborníky v KE - Dzurčaninová na Tr.SNP a Klimentová na Poštovej.

viestta
13. nov 2025
@martinka17

Nemám radu na vyšetrenie kamerov, ale riešila si to aj ako ekzém na kožnom? Poznám pani, ktorá roky mala svrbenie uší a príčinou bol ekzém.
Ja poznám 2 skvelé odborníky v KE - Dzurčaninová na Tr.SNP a Klimentová na Poštovej.

@martinka17 presne to iste mi napadlo ze to moze byt ekzem alebo mykoza. Treba ist na kozne
@anonym_autor robili ti aj vytery a kultivaciu na citlivost na ATB?

kacena4
13. nov 2025

neviem ci exuistuje kamera do usi nakolko vonkajsi zvukovod je kratky a cez bubienok sa nedostane. tiez mi napadlo kozne

1talizmanik1
13. nov 2025

@anonym_autor skus mabela, poliklinika sever