MUDr. Hoppanová Marína - endokrinologička
Ahojte. Chodí niekto ku tejto pani doktorke? Recenzie?
Dakujem
Ja chodím 🙂 Začala som cca pred troma mesiacmi. Najlepšia doktorka, u akej som kedy bola. Sestričky tiež veľmi milé. Pokecajú aj poradia. Na prvé vyšetrenie som sa objednávala cez web a hoci som za to platila, mala som vyšetrenie hneď a načas. Platí sa aj za rozšírený ultrazvuk, ale spýta sa ťa či chceš alebo nie.
Najlepšie je keď tam prídeš už s výsledkami krvi od obvodnej, tak hneď budeš vedieť na čom si už po prvej návšteve. Ja som tak bola, tým pádom mi hneď vedeli nastaviť liečbu a netrebalo čakať za výsledkami.
Kontrolu som mala o tri týždne, brali mi krv a potom som znova čakala pár týždňov za výsledkami. Presne ako píše @vkatush , po výsledky sa chodí osobne. Medzi 12:30 a 13:00. Prišla som 15 minút skôr a bola som 6-ta v poradí. Po mne prišlo ďalších 20 ľudí (a to nepreháňam). Je to podľa poradového čísla. Ale išlo to aj tak dosť rýchlo, len aby si vedela, že radšej prísť skôr.
Ja odporúčam 10/10. Až tu som zistila, čo všetko súvisí so štítnou žľazou a vďaka správnej liečbe mi problémy zmizli. Pani doktorka vypočuje, spýta sa. Reálne som mala pocit, že ma niekto počúva a chce mi pomôcť, čo sa nie vždy stáva, povedzme si na rovinu.
@nikus01 priprav si penazenku, za vsetko pýta peniaze.
Akurát som bola, konečne prešli naspäť na výsledky mailom 🙏
@petka552 chodím k nej roky, platila som len raz a aj to cez návštevu lekára, keď som súrne potrebovala prvý termín. A minulý rok za tú denzitometriu (? Snáď som nepoplietla), ktorá je dobrovoľná a nad rámec.
Akurát som bola, konečne prešli naspäť na výsledky mailom 🙏
@petka552 chodím k nej roky, platila som len raz a aj to cez návštevu lekára, keď som súrne potrebovala prvý termín. A minulý rok za tú denzitometriu (? Snáď som nepoplietla), ktorá je dobrovoľná a nad rámec.
@vkatush a kedy zvyknu (v akom case) posielat tie vysledky na mail?
a zhruba v akom case zvyknu posielat tie vysledky? doobedu ci na obed?

@nikus01 chodíme štyri ženy z rodiny k nej. Za mňa v pohode. Vyšetrí, popýta sa. Odbery sú ráno a ide to celkom rýchlo.
Komunikácia, objednávanie mailom. Jediná nevýhoda, že zrušila posielanie výsledkov mailom, teda treba osobne a dávajú ich na obed. Inak nemám problém.