icon

MUDr. Koman - Košice

melinga
3. mar 2022

Ahojte, je tu niekto kto šiel dať skontrolovať uzdicky bábätku k mudr Komanovi? Boli ste spokojne? Rozumie sa do toho? Strihol Vám to správne?

danyelia
3. mar 2022

Ahoj, my sme u neho boli, ale s iným problémom u bábätka a boli sme spokojní...Prepáč, ale je to primár, tak sa do toho asi rozumie a ak by aj tento výkon urobil, nevedela by som posúdiť, či to urobil správne alebo nie. Dcére to robili hneď po narodení, je to jednoduchý úkon, neviem či sa na tom dá niečo pokaziť 😬 Opravte ma, ak sa mýlim...Ranku pod jazykom nemala žiadnu, pekne sa prisala pri kojení, všetko bolo ok.

melinga
autor
3. mar 2022

@danyelia noo dá preto sa pýtam, známa bola pri inom orl z ke neviem meno a ten to pekne dokafral, poškodil jazyk

danyelia
3. mar 2022

Tak to ma mrzí, obidve moje dcéry to majú za sebou, robili im to cca na druhý deň po narodení (nemocnica Šaca), bolo to v štýle: ,,Ostrihneme uzdičku, aby sa lepšie bábätko prisalo pri kojení, bude to tak lepšie, môžme?,, A ja, že ok...Viac som to neriešila, problémy neboli, tak asi preto sa mi to zdalo jednoduché. Držím palce, nech to dobre dopadne 😊