icon

MUDr. Kožuchová

lily14
8. dec 2021

Dobrý deň ,chodíte niekto na kožné ku pani dr.Kozuchovej?To prečo sa platí 20€ keď som čakala 6 mesiacov na termín? skúsenosti?

3009
8. dec 2021

@lily14 načo zakladám 2 témy na tú istú otázku?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
lily14
autor
8. dec 2021

@beata_k hej sekla som sa o mesiac...nemusíš reagovať keď ťa to irituje

lily14
autor
8. dec 2021

@3009 jedna pre KE druhá všeobecná 😅😅

zuzka_ke
8. dec 2021

Ak das lekárovi kartičku poistenca, a nemá zmluvu s poisťovňou lekar, tak 20€ za vyšetrenie mi príde OK. Ale ak si ťa výkaže ako výkon u poisťovni, a zároveň za tu istú sluzbu, ktorú poisťovňa zaplatila lekárovi platíš, tak to mi OK nepríde. To píšem vo všeobecnosti. Či si výkon preplatil lekar vies zistiť.

katka2602
9. dec 2021

@zuzka_ke je to súkromná klinika Envy a poplatok za konzultáciu majú normálne v cenníku, tak nerozumiem čo sa mamička toľko rozčuľuje. 🤷‍♀️

naobedbuduspagety
9. dec 2021

Je to súkromná klinika - to preto sa platí 20€. Keď to nechceš zaplatiť tak tam nechoď. Iné kožné lekárky neexistujú či ako?

zuzka_ke
9. dec 2021

@katka2602 veď každá ambulancia je skoro súkromná, to neznamena, ze niečo platím. Chodím tak ku “súkromnému” gynekológovi, gastro, alergológ….

katka2602
9. dec 2021

@zuzka_ke tento poplatok majú v cenníku. A nešlo tak o to slovo súkromná, ale o Envy, kde sa v 99% venujú estetickej chirurgii, to nie je "klasická" kožná ambulancia. Tak či onak, tento poplatok je v cenníku tak sa nemá dôvod rozčuľovať.

lily14
autor
9. dec 2021

@katka2602 nie! Je tam zvlášť kožné a estetická a plastická chirurgia

katka2602
Autor odpoveď zmazal
katka2602
9. dec 2021

Ale to kožné patrí pod kliniku. Nie je to kožné ktoré ma prenajaté iný lekár mimo kliniku, je to kožné kde je dana doktorka primárkou dermatológie. Všetko je pod jednou klinikou a všetky poplatky majú v cenníku. Ale veď sa ich skus opýtať či majú zmluvu s poisťovňami. Hoc skôr nie ako áno, keďže to nikde nemajú zverejnené. Tak či onak doktorka vyzerá byť top tak hádam synovi pomôže.
@lily14

zuzka_ke
9. dec 2021

@katka2602 klinika, primár … to ako keby bola Univerzitna nemocnica 🤣🤣

jeennyv
11. dec 2021

Chodili sme baby z rodiny ku kozuchovej, ked este nebola v “klinike” nam sa do liecby netrafila napr..zvykne tak byt u koznej, chodime k inej obyc lekarke ta sadla, nasadila co pomohlo