MUDr. Kožuchová
Dobrý deň ,chodíte niekto na kožné ku pani dr.Kozuchovej?To prečo sa platí 20€ keď som čakala 6 mesiacov na termín? skúsenosti?
Ak das lekárovi kartičku poistenca, a nemá zmluvu s poisťovňou lekar, tak 20€ za vyšetrenie mi príde OK. Ale ak si ťa výkaže ako výkon u poisťovni, a zároveň za tu istú sluzbu, ktorú poisťovňa zaplatila lekárovi platíš, tak to mi OK nepríde. To píšem vo všeobecnosti. Či si výkon preplatil lekar vies zistiť.
Je to súkromná klinika - to preto sa platí 20€. Keď to nechceš zaplatiť tak tam nechoď. Iné kožné lekárky neexistujú či ako?
Ale to kožné patrí pod kliniku. Nie je to kožné ktoré ma prenajaté iný lekár mimo kliniku, je to kožné kde je dana doktorka primárkou dermatológie. Všetko je pod jednou klinikou a všetky poplatky majú v cenníku. Ale veď sa ich skus opýtať či majú zmluvu s poisťovňami. Hoc skôr nie ako áno, keďže to nikde nemajú zverejnené. Tak či onak doktorka vyzerá byť top tak hádam synovi pomôže.
@lily14
Chodili sme baby z rodiny ku kozuchovej, ked este nebola v “klinike” nam sa do liecby netrafila napr..zvykne tak byt u koznej, chodime k inej obyc lekarke ta sadla, nasadila co pomohlo

@lily14 načo zakladám 2 témy na tú istú otázku?