icon

MUDr. Marinová

dannisimo
12. nov 2021

Prosím je tu niekto kto odišiel od DR.Marinovej Ivety ?
Prosím napíšete mi ?
Ďakujem .

uzlanka
12. nov 2021

@dannisimo my sme

dannisimo
autor
12. nov 2021

@uzlanka dôvod ?

dannisimo
autor
12. nov 2021

@uzlanka prosim je to dôležité w

uzlanka
12. nov 2021

@dannisimo joj prepáč mi zle som prečítala miesto odišiel za prišiel... takže ti neporadim

mary888
29. jan 2022

@dannisimo a co je s nou nieco zle? My chceme ist k nej

alicak65
22. jan 2024

@dannisimo ma velmi dobte recenzie, ale mne sa jej jednanie vobec nepači... zvazujem odchod

mary888
22. jan 2024

@alicak65 a co ak sa mozem opytat? My sme boli pri tencerovej a teraz sme pri marinovej, zatial nic take vazne sme neriesili klop klop

oblecenie99
22. jan 2024

Aké sú dôvody, ak sa môžem spýtať?

milka1988
6. aug 2024

@mary888 ja tiež zvažujem odchod a dosť vážne. Nepáči sa mi niektoré veci ako rieši hladam si už inú dr

mary888
11. nov 2024

@milka1988 ale vo konkretne? Lebo my ockujeme a akurat nestahujem predkozku a to jej normalne poviem tak som zvedava, ze ci mam ostat lebo mam male deti a ked bude vacsi problem nejaky tak chcem byt pripravena, lebo zatial len bezne choroby chvala bohu

milka1988
12. nov 2024

@mary888 ono toho je viac, napr ked uz davno trebalo brat krv na serologiu lebo dieta ma uz priliš dlho horúčky a nevie sa z čoho až tak že musela prísť sanitka a tam už urobili všetky vyšetrenia. Už 2x sa to isté zopakovalo že na urgente sa ma pýtali prečo už dávno pediater nerobil to a to vyšetrenie a kukali na mňa pohľadom že ťo čo mám za pediatra....a až tam urobili komplet vyšetrenia.
Mám pocit pri nej že ja si musím všetko na internete vyhľadávať a s tým ísť za ňou že chcem také a také vyšetrenie, sama od seba akoby nemala záujem to riešiť. Až na moju žiadosť a to mi príde neprofesionálne.

mam neockovane dieťa a má blbé poznámky k tomu, alebo x pediatrov po narodení dieťaťa prvorodičke tak dáva nejaké info na začiatok čo a ako, poradí automaticky nejaké veci, alebo keď je čas príkrmov tak dávajú pediatri letáky brožúrky, pýtajú sa čo dávate už papať a tak proste ten záujem mi tam chýba. Príde mi to celé zbuchnute ako pásová výroba u nej, raz dva. Ked je dieťa choré tak napríklad sa síce opýta ake vitamíny berie, ale už nepovie inhalujte lebo to pomôže na kašeľ a sople, alebo na noc dajte zlhčovač, a iné také rady a typy pre neskúsenú matku čo si potom aj tak všetko musí sama vyhľadávať na internete.

mary888
12. nov 2024

@milka1988 hej chapem, dakujem pekne, my sme taky problem mali s tencerovou v pro care tak sme isli k marinovej, a hovorim, zatial nemame chvalabohu nic take na riesenie, akurat som zvedava na predkozku, tu nestahujeme, tak dufam ze nie je taka ze toto bude robit 🙄

milka1988
12. nov 2024

@mary888 nikdy ale ani raz sa o predkozku nezaujímala