MUDr. Marinová
Prosím je tu niekto kto odišiel od DR.Marinovej Ivety ?
Prosím napíšete mi ?
Ďakujem .
Aké sú dôvody, ak sa môžem spýtať?
@mary888 ono toho je viac, napr ked uz davno trebalo brat krv na serologiu lebo dieta ma uz priliš dlho horúčky a nevie sa z čoho až tak že musela prísť sanitka a tam už urobili všetky vyšetrenia. Už 2x sa to isté zopakovalo že na urgente sa ma pýtali prečo už dávno pediater nerobil to a to vyšetrenie a kukali na mňa pohľadom že ťo čo mám za pediatra....a až tam urobili komplet vyšetrenia.
Mám pocit pri nej že ja si musím všetko na internete vyhľadávať a s tým ísť za ňou že chcem také a také vyšetrenie, sama od seba akoby nemala záujem to riešiť. Až na moju žiadosť a to mi príde neprofesionálne.
mam neockovane dieťa a má blbé poznámky k tomu, alebo x pediatrov po narodení dieťaťa prvorodičke tak dáva nejaké info na začiatok čo a ako, poradí automaticky nejaké veci, alebo keď je čas príkrmov tak dávajú pediatri letáky brožúrky, pýtajú sa čo dávate už papať a tak proste ten záujem mi tam chýba. Príde mi to celé zbuchnute ako pásová výroba u nej, raz dva. Ked je dieťa choré tak napríklad sa síce opýta ake vitamíny berie, ale už nepovie inhalujte lebo to pomôže na kašeľ a sople, alebo na noc dajte zlhčovač, a iné také rady a typy pre neskúsenú matku čo si potom aj tak všetko musí sama vyhľadávať na internete.

@dannisimo my sme