MUDr. Mikulová - Košice
Ahojte, je tu niekto kto je pacientom ? Ake mate skusenosti ?
@gemmadimare ahoj tak vola sa Janka Mikulova, cca okolo 50tky neviem presne tipnut vek
Ano Janka je “mladá” Mikulova. Nevesta tej nepríjemnej .
Ja chodím k tej staršej mikulovej a jej dcére Huljakovej (na striedačku) a nepríjemná mi ani jedna neprišla. Skôr tie sestricky uz majú svoj vek a uz by ich mali vymenit…
Ja chodím k Janke Mikulovej, za mňa super, milá, precízna, ochotná, aj dvakrát som pri nej rodila, v ambulancii som mala doteraz na ňu vždy šťastie, možno 2x bola zastupujúca lekárka.
Chodim k janke,prvorodenu mi doslova zachranila,bez nej by nezila.je velka odbornicka,s ludskym pristupom a kvalitne vybavenou ambulaciou. Co mam informaciu,venuje sa prevazne uz len tehotnym pacientkam,ostatne ma na starosti jej kolegyna,ktora je tiez fajn (meno si nepamatam)
Aj ja som jej pacientka uz niekolko rokov za mna spokojnost 👌
K pani doktorke Janke Mikulovej chodim aj ja uz viac ako 13 rokov .. obe moje tehu som mala u nej a vzdy bola spokojnost, aj mojmentalne chodim na preventivky, vzdy mi poradi, odporuci ak je nieco potrebne riesit. Sestricka velmi mila, laskava, asi 2 x v tyzdni tam pracuje starsia MuDr. zrejme to maju dohodnute lokalne. 🙂

Ahoj. Nie je Mikulová ako Mikulová . Stará Mikulová strašne nepríjemná žena, bola som pri mladej,veľmi zlata,ale za dva roky ma vyšetrila presne raz, veľmi vyťažená, stále ju zastupovala tiež veľmi mila staršia pani doktorka, ktorej meno si už nepamätám. Hovorím o skúsenosti v rokoch 2011-2013. Moja skúsenosť.