icon

MUDr. Ondrej Fehér - ortopédia Košice

deni9
18. sep 2023

Ahojte chodí niekto k Dr.Feherovi v KE ?

nikus93
19. sep 2023

Bola som s dcerou ale len ploche nohy som riesila

deni9
autor
19. sep 2023

@nikus93 ako ste sa objednávali? Cez ecasenku

hrvn
19. sep 2023

@deni9 aj ja som bola pri ňom s malou.. Boli sme pri ňom v nemocnici

deni9
autor
19. sep 2023

@hrvn no ja tiež z dcerkou chcem ísť, len ja som objednávala cez ecasenku,a prišla mi sms ze za poplatok ma privolaju a neviem ci sa to oplatí ci nie

nikus93
19. sep 2023

@deni9 ano cez to, raz som dala aj ten poplatok aby mi hlasilo kedy mame prist, raz nie. Ak byvate blizko mozno sa oplati, ale my sme sli z ke-okolie tak tak ci tak som musela prist v predstihu, hlasi to ked su pred vami 2ja ludia. Mozete byt napr von a nemusite cakat v cakarni az ked vam pipne sms.

deni9
autor
19. sep 2023

@nikus93 jaaj aha tak my máme do KE až 2 hodiny tak to sa mi neoplatí si to zaplatiť

nikus93
19. sep 2023

@deni9 tak to nie podla mna

poleva
24. sep 2023

@deni9 objednajte sa na termin cez sms, e-casenka za 3,50 eur...nikde vas nevezmu hned, vsade sa caka..Ja som sa objednala v juni na september..Alebo tam zavolajte a povedia vam ze treba prist, sadnut a cakat..chodim vedla k dr.Cellarovi, takze viem ako to chodi

deni9
autor
24. sep 2023

@poleva ja som sa uz objednala cez tu ecasenku, len potom mi prišla sms ze za poplatok ma zavolajú, ale ja mam do KE skoro 2 hod cesty tak neviem ci sa oplati

poleva
24. sep 2023

@deni9 ale vam to suri ? Lebo ak chcete presne termin a cas stoji to 3,70 eur...najblizsie ma volne v decembri...Lenze vy sa mozte objednay aj k inemu a pozriet terminy..Je tam doktor Čellar, Štolfa, je ich tam viac...objednajte sa za 3,70 a nie za 0,50 centov ak ste z ineho mesta, ..
Popripade tam viete zavolat a opytat sa...Doktor Čellar dviha vzdy, je tam sestricka , treba skusat...Je tam pondelok, v tip tope...Mozno vas aj cez telefon objednaju, nie raz ma tak objednala, povedzte ze ste z ineho mesta, isto vyjdu v ustrety

deni9
autor
24. sep 2023

@poleva no ja už mám termín 31.10 ....skúšala som predtým volať ale ani sa so mnou nebavili že mám cez ecasenku objednávať 🤷‍♀️

poleva
24. sep 2023

@deni9 tak potom dobre ked.uz mate termin.
Mna u cellara tak objednali cez telefon parkrat😁

deni9
autor
24. okt 2023

@poleva prosím vás kde je ten tip top kde ordinuje dr.Feher ?

poleva
24. okt 2023

@deni9 Československej armády 18... nie ste z kosic? Blizko soc.poistovne

deni9
autor
24. okt 2023

@poleva nie nesom.Dakujem

deni9
autor
24. okt 2023

@poleva platí sa za vyšetrenie?

poleva
24. okt 2023

@deni9 nie nic som neplatila nikdy...Ja chodim vedla ku Čellarovi, oni su tam dvaja