MUDr. Peter Linkesch - osobné skúsenosti
Ahojte prosím vás o radu. Mam svoju gynekologicku a doposiaľ som bola spokojná. No žiaľ prišla do môjho života situácia keď som musela riešiť interrupciu a na to mi odporučila svoju kamarátku lekárku. Nedala mi na výber na papier písala rovno jej údaje a volala jej ze prídem nech si dohodneme termín na upt. Mám kvôli tomu na ňu ťažké srdce pretože tá jej úžasná kamarátka gynekologicka mi zákrok pokazila musela som ísť na "reoperaciu" kde mi to všetko opravili, nechala vo mne tkanivo aj plodove vaky zahnisalo to zapálilo sa to a maternica sa sama nevedela čistiť vôbec som nekrvacala a spúšťali sa mi kontrakcie. Keď som volala ohľadom tohto problému po pár dňoch od prvého upt moja gyn povedala ze neurobí s tým nič mam ísť na kliniku kde mi to robili. Tam povedali ze bolesti sú normálne a prejde to. Zákrok bol tiež taky ze žiadne vyšetrenia pred anestézou žiadny kontrolný usg po zákroku a 15 min po prebrati som musela ísť domov lebo boli na rade ďalšie pacientky na upt. Nikto sa ma vtedy neujal brala som ibalginy a po týždni som v ukrytých bolestiach skončila na prijme v klasickej nemocnici kde to všetko dali dokopy a len krútili hlavami ze od tej lekárky im chodí toľko žien s rôznymi problémami po zákroku. 😔 Prešiel už takmer rok a ja nemám v záujme k svojej gyn viac ísť, rozmýšľala som nad Dr Linkeshom nakoľko ma naozaj najlepšie odporúčania, prosím vás aký je to ale typ človeka? Profesionál je úžasný to počujem odvšadiaľ, ja sa len bojím ze keď prídem tam bude ma súdiť kvôli tej interrupcii, možno si sudenie zaslúžim ale nie od lekára ktorého ešte budem potrebovať. Ku svojej som už nedošla ani na kontrolu ani na preventívnu ale svoje zdravie zanedbať nechcem preto potrebujem nového Lekár
@anonym_autor ja som menila svojho gyn, lebo som s ním bola nespokojná (presne pre ten prístup, keď som s ním nesúhlasila, už bol arogantný) a vybrala som si dr. linkescha... pri starom gyn mi vyšli (neviem presne pomenovať či hraničné alebo zlé) výsledky LBC cytológie, on to neriešil, že mám prísť o pól roka, ja som si medzitým našla, že v Myslave robia "preskúmanie" toho, šla som tam, zaplatila, dali mi výsledky a keď som to následne Linkeschovi hovorila, tak mi len vysvetlil prečo to bolo nie dobré riešenie, prečo ma oni nemali zobrať (teda predtým ma mali poučiť, že to sa čaká 6m a nie hneď berú peniaze), ale k veci - vôbec to neodsudzoval, doslova ľudsky vysvetlil, poradil...
taktiež pri antikoncepcií (ktorá mi nesadla) som volala aké mám problémy a on, že sa mi ozve, to bolo okolo 10:00, neskôr pozerám na hodinky bolo 15:45 hovorím, ten už zabudol a o 16:00 mi následne volal, že teraz si to preštudoval, vybral iný druh, prečo to bude dobré a bola som spokojná, že on fakt robil aj o takom čase..
nehovoriac o tom, že som uňho bola ráno o 6:30 na preventívke a bol úplne milý aj on aj pani sestrička.. za mňa odporúčam 🙂
@anonym_autor Aj ja ho mozem len odporucit. Je velky profesional, ale hlavne velmi mily,ludsky a starostlivy. Je moj gynekolog, porodnik (dvakrat som u neho rodila) aj operant (vdaka nemu som otehotnela,moj predosly lekar nic neriesil). Ak ta cokolvek zaujima,kludne pis spravu...

@anonym_autor dr linkesch je výborný lekár odporúčam a určite nebude riešiť čo a prečo, je fakt profesionál a veľmi ľudsky.