Ahojte, màte skúsenosti ? Zháňam dobrého lekára.
@anavie pri mne ani nevstal od stola.....
@1talizmanik1 a taký je vychvaľovaný a 12e som platila za vyšetrenie... ako nech sa nik nehnevá ale toto je mimo lekárstva
@leameleg aj ja a fakt, som sa dozvedela, ze som prilis mlada, aby som mala take problemy, ako uvadzam, tak som sla inde, mala som zablokovanu krcnu, nevedela som vyliezt z postele, co sa mi tocila hlava.....
@1talizmanik1 a kam si nakoniec isla ? Mam rovnake problemy a stvrtok som objednana k safcakovi a chcelq by som to zrusit
@anavie u hrehorovskej v saci a napraval ma chiropraktik
@1talizmanik1 ja som mala vtedy 28r. 2 malé deti vyčerpaná,mala som neustále pálenie hlavy !!! Cestovala som z Bardejova do Ke kvôli nemu ... lebo boli dobré recenzie ... ale sorry mala som obrovské sklamanie z neho. Ledva pozdravil! Sedel za pc a ťukal si ... občas sa ma niečo opýtal a to som ani nevedela akú diagbózu mi dal hrôza !!!
@leameleg ja 34 a hladala som niekoho, kto ma vezme hned, tak som si zaplatila 12e...
@1talizmanik1 veď ja to isté lebo som už nevládala... ale po vyšetrení som bola tak sklamaná že neskutočne... pre ňho je to len biznis. Keď zoberie denne 10 pacientov po 12€ už je zahojený a to ešte ani nevyšetrí ako by mal
Môžem len súhlasiť s negatívnymi komentármi. Hľadala som doktora na internete. Veď chcem ísť k najlepšiemu. Mal dobré ohlasy. Objednala som sa na vyšetrenie s bolesťami hlavy. Poslal ma na EEG, mala som prísť po výsledky. Volala som sestričke, vraj sa treba objednať. Po výsledky sa zase objednať? Jeden papier? Najbližší termín o 3 týždne a zase 12 eur. Ešte som nezažila. Doktor spomalený, ale ok, ale sestrička drzá neskutočne. Nikdy viac.
@drevka007 ja uz chodim k hrehorovskej
@1talizmanik1 a spokojnosť u Dr. Hrehorovskej? No lebo dnes u Dr. Šafčáka to bola jedna katastrofa za druhou. Sestrička už cez telefón drzá, neochotná, hovorím jej, nepotrebujem vidieť doktora, len nech mi dá správu s výsledkami z EEG. Ona mi na to, že sa mám objednať, samozrejme online, za 12 eur. Ok. Bola som dnes, čakala som 2,5 hod. Doktor stratil výsledky z EEG. Tak vraj mu mám zavolať ešte v pondelok. Hádam to dovtedy nájde. Akože mohol byť v minulosti kapacita, ale treba vedieť, kedy je čas ísť do dôchodku. A sestrička... neviem nič pozitívne o nej povedať. A ešte jej tam aj vnúčik pobehoval po ambulancii. Namiesto toho aby pomohla doktorovi s organizáciou, zdravotnými kartami a pod., tak sa venovala vnukovi. Neodporúčam.
@drevka007 ona je velmi dokladna, ja som spokojna, mna dala dokopy
@drevka007 túto skúsenosť mám aj ja. Šla som tam kvôli dobrej recenzií nakoľko som Bardejovčanka tak že skúsim niečo lepšie. Ale ľutujem jedna katastrofa doktor mi ledva na moje otázky odpovedal skoro celý čas mlčal.. sestrička arogantná.. bola som tam prvý a posledný krát. Ozaj ostanem u nás v Bj
bola som, zazila som, a mam dost...uz nikdy viac...spomaleny jak film...mozno bol odbornik, ale tiez by mohol vediet, kedy ma skoncit...taha z ludi peniaze, naslubuje, ze mozete sa zastavit, len mi zavolajte a pridite a pridete tam, sestricka vas vo dverach otoci a zabuchne za vami dvere, hlavna vec, ze ona si tam vnucika varuje...citala som nanho same dobre recenzie, bohuzial len na navstevalekara.sk, ale zistila som, ze na navstevalekara.sk vam ani negativnu recenziu nevezme, lebo uz som tak pisala 3 a vezme len tie 5 hviezdickove, takze pan doktor sa pochvali rad s nalepkou na dverach ordinacie s 5 hviezdickami, aky je on uzasny..proste mal by uz skoncit...tak ako odbornik uz nie je, riesi si len chrbtice tak timemanazment uplne zly...niekto kto si ide pre vymmenny listok na EEG, alebo odniest vysledky z vysetreni aby si platil cez portal 12€ je proste chore...a sestricka hruza a des.. pani by mala sediet doma na zadku a starat sa o vnucata..nema tam co robit ...arogantna, nesympaticka, drza a neochotna...pre nich je len ten pacient, ktory si zaplati...vtedy sa o vas "mozno" adekvatne postaraju, inak ste pre nich odpad
moji mily moj nemenovany neurolog odchadzal z nemocnice a otvaral si prax natiahlo sa to na 1 rok. mala som otrasne bolesti chrbtice tak som sa objednala k Mudr Safcakovi objednanim sa za 24 eur som prisla o peniaze lieky mi nedal,obstreky povedal ze ma velmi drahe aj to odmietol len mi prikazal dat von bocne nausnice a piercing a to som vedela aj sama chrbtica bolela dalej tak ze nic 1 rok som sa tak trapila v bolestiach
a na kontrole lieky co predpisal nezabrali!
@anavie bola som u ňho raz a popravde veľa som sa nedozvedela len tukal do pc ... a pozeral lekarske správy od obvodneho lekára odpovedal mi stroho.ťažko povedať ... na druhú kontrolu som ani nešla už