icon

Najlepšie donáškové služby potravín v Košiciach

27. máj 2025

Ahojte
S ktorou donáškou potravín ste spokojní? Uvažovala som nad Tesco, ale rada počujem názory aj na ostatne.
Zaujíma ma najmä kvalita ovocia a zeleniny, taktiež záruka potravín ktorú ju logicky nemajú dlhu (mliečne a masové výrobky). Nechcem aby si mi doniesli niečo čomu o deň dva konci záruka
Dakujem

biba_18
27. máj 2025

roky tesco. počas kovidu tesco pozastavilo službu tak sme brali cez klas - sa nedá porovnať…

traktor
27. máj 2025

Tesco a košík.sk

226lenka
27. máj 2025

Tesco

autor
27. máj 2025

Dakujem❤️

oblecenie99
27. máj 2025

Tesco, alebo som bola spokojná aj s Woltom (oni tuším doniesli aj rýchlejšie). Ani raz sa mi nestalo, že by mi dodali niečo nekvalitné, prave naopak, mám pocit, že si dajú záležať pri výbere zeleniny a ovocia. Pečivo pekne zabalené. Vlastne celý nákup v tých papierových taškách, tovar logicky roztriedený. A vždy ochotní kuriéri.

autor
27. máj 2025
@oblecenie99

Tesco, alebo som bola spokojná aj s Woltom (oni tuším doniesli aj rýchlejšie). Ani raz sa mi nestalo, že by mi dodali niečo nekvalitné, prave naopak, mám pocit, že si dajú záležať pri výbere zeleniny a ovocia. Pečivo pekne zabalené. Vlastne celý nákup v tých papierových taškách, tovar logicky roztriedený. A vždy ochotní kuriéri.

@oblecenie99 super, to sme ma potešili☺️ Dakujem

vkatush
27. máj 2025

Takmer stále Tesco (1-2x do týždňa). Vždy veľká spokojnosť (a to veľmi veľa zelovocu beriem).
Ak nie je voľný termín, tak skúšam iFresh, prípadne Lunys, aj keď oni majú trošku drahšie ceny. A veľa ľudí si pochvaľuje košík, ale ten som ešte neskúšala, keďže vravím, s Tescom som nad mieru spokojná 😊

slavaf
27. máj 2025

Tesco a spokojnosť.

verkaveverka30
31. máj 2025

Košík. 1x týždenne si objednávame už 8rokov (žili sme v ČR), maximálna spokojnosť. Kým neboli v Košiciach objednávali sme Tesco.