Najlepšie kaviarne v meste
Ahojte, nejako často si nechodím sadnúť v meste, resp rád chodím na tie isté miesta ale viete mi odporučiť nejakú kaviaren, kde je príjemné prostredie, ideálne čo najbližšie ku stanici alebo niekde pri hlavnej ? ďakujem 🙂
Trieste na Mlynskej výborná káva za výbornú cenu každú nedeľu sme tam 😁
Clematis rád navštevujem len som rozmýšľal nad zmenou, v Trieste som nebol ešte ale kávy sveta poznám, sú aj lepšie kaviarne. Som myslel nejakú jednu, ktorá je podľa vás najlepšia, pohodlím, prostredím a tak 🙂
Clematis rád navštevujem len som rozmýšľal nad zmenou, v Trieste som nebol ešte ale kávy sveta poznám, sú aj lepšie kaviarne. Som myslel nejakú jednu, ktorá je podľa vás najlepšia, pohodlím, prostredím a tak 🙂
@ghost2323 no veď ti píšeme, Trieste.Ja chodím len do Trieste - Cassovia, SNP, Tahanovce, Mlynska.
Ahoj,viem,že hladáš kaviarne v meste, ale krajšiu a milšiu kaviareň ako AlpaCafé som ešte nevidela. 💟 Je to v autokempingu, ale stojí to za návštevu.Sedí sa vonku, takže sa treba dobre obliecť taký čas, ale to krmenie alpaky je ozaj zážitok a kávy majú tiež výborné. 🤗🤗
@ghost2323 Doraz cafe
Bol som nakoniec v Benze na horúcu čokoládu ale ďakujem za tipy, pozriem sa na to 🙂
Sky bar, Muse a top je u mna Bonbonik, tiez tu spomenute Trieste velmi dobre ceny, vyborna kava a ich pistaciove rolky su mnam
@ghost2323 oak accoustic v albelli

Tak na stanici máš dobrú kaviareň. Potom na Mlynskej je Trieste, Saint Coffe napr. Ideš ďalej a na Hlavnej máš podnik na podniku. Ja chodím na Poštovú do tej malej kaviarničky, alebo do Clemantisu. Druhým smerom do Kávy sveta alebo Blue Bell.