icon

Ako vybrať najlepšie kolieskové korčule pre dospelých?

bozenka67
Dnes o 08:58

Poradte najlepsie kolieskove korcule pre velkacov) Pre zaciatocnikov - pre zenu a pre muza.

anonym_caf0c0
Dnes o 09:04

rollerblade, ja mám z tých začiatočníckych zetrablade, už ich mám pár rokov, myslím, že sa už nerobia. Inak sú výborné, idú samé. Ak sa rozhodneš pre rollerblade, tak si vyber také, ktoré su v oficiálnom katalógu. Napr. v reťazcoch ako sportisimo, ... sú iné modely, ktoré nemajú takú kvalitu ako oficiálne produkty. Korčule s názvom z reťazca v oficiálnom katalógu nenájdeš. Máme doma 3x rollerblade, jedny z reťazca a kvalita jazdy a pohodlia je úplne inde.

anonym_caf0c0
Dnes o 09:05

tak ešte sa dajú kúpiť, moje sú tieto https://sportano.sk/p/46537/rollerblade-zetrabl...

bozenka67
autor
Dnes o 09:08
@anonym_caf0c0

rollerblade, ja mám z tých začiatočníckych zetrablade, už ich mám pár rokov, myslím, že sa už nerobia. Inak sú výborné, idú samé. Ak sa rozhodneš pre rollerblade, tak si vyber také, ktoré su v oficiálnom katalógu. Napr. v reťazcoch ako sportisimo, ... sú iné modely, ktoré nemajú takú kvalitu ako oficiálne produkty. Korčule s názvom z reťazca v oficiálnom katalógu nenájdeš. Máme doma 3x rollerblade, jedny z reťazca a kvalita jazdy a pohodlia je úplne inde.

@anonym_caf0c0 wau, dakujem za posunute info, som rada, ze som sa tu opytala)

anonym_f54352
Dnes o 09:08

@bozenka67 ja mám od značky tempish a som spokojná

anonym_81f8f1
Autor odpoveď zmazal
luccija
Dnes o 09:48

@bozenka67 mám K2 daj si poradiť v obchode podľa koliesok

biba_18
Dnes o 09:51

@anonym_caf0c0 v obchodných reťazcoch predávajú oficiálne výrobky - len sú vyrobené zvlášť pre reťazce. sú z lacnejších materiálov, majú horšie ložiská a podobne. sú to economy modely - je predpoklad že zákazník ich nebude využívať dlhodobo, preto sú lacnejšie - tie drahšie by sa v reťazcoch asi tak nepredávali. to nie je záležitosť iba kolieskových korčúľ ale všeobecne športového vybavenia ...

anonym_caf0c0
Dnes o 10:20
@biba_18

@anonym_caf0c0 v obchodných reťazcoch predávajú oficiálne výrobky - len sú vyrobené zvlášť pre reťazce. sú z lacnejších materiálov, majú horšie ložiská a podobne. sú to economy modely - je predpoklad že zákazník ich nebude využívať dlhodobo, preto sú lacnejšie - tie drahšie by sa v reťazcoch asi tak nepredávali. to nie je záležitosť iba kolieskových korčúľ ale všeobecne športového vybavenia ...

@biba_18 ja netvrdím, že sú to fake výrobky, len sú to modely pre reťazce a výrobok s daným označením v katalógu výrobcu nenájdeš. cena nemusí byť v reťazci nižšia, v mojom prípade boli moje korčule lacnejšie zo športového obchodu lacnejšie ako modely v reťazcoch