Najlepšie raňajky v Košiciach: Kde nájsť?
Ahojte prosim vas poradte kde robia najlepsie raňajky v Košiciach blizko Hlavnej. Dakujem 🙂
ale ešte chcem ísť skúsiť do gesta (bývalé gefko) a do nico caffé... a aj republika východu má vraj dobré raňajky mi vraveli kamoši ...
My chodíme radi do Gesta alebo k Bakošovi.
Príjemné je aj Nico (len kedysi to bol náš spot, tak už sme "prechodení", už to chcelo zmenu 😂). Naše bistro je tiež fajn.
Pred rokmi bolo pekne v Rozprávke, ale tam som dlho nebola. A dobré recenzie som počula ja na FrištiKE (len tam sa stále vyberieme v pondelok, jediný deň, keď majú zatvorené 😁).
Za mňa naj sú Bakoš, Gesto, Nico. V tom poradí.
Bakoša si vieš pozrieť na stránke, čo majú v ponuke a ak ťa nič z toho neosloví, tak vieš, že tam teraz nie (oni majú len zopár vecí na menu, ktoré obmieňajú pravidelne).
Gesto má príjemnú atmosféru a prostredie, výber za mňa veľký, porcie tiež veľké, limonády sú skvelé, majú aj dosť sladkého (koláčiky).
Nico je také útulné, príjemné, ale menu na výber je malé, ak sa nič nezmenilo, nerozšírili. Ale je skvelé , vravím, dlhodobo to bolo naše najobľúbenejšie na raňajky 😁
V Našom bistre som bola asi len 2x, takže si veľmi nepamätám menu. Ale chutilo. A známa tam dodáva koláčiky, ktoré sú úžasné, takže len kvôli tomu by som šla 😁
Ak ti stačí aj niečo jednoduché,bez teplých raňajok,v podobe chlebíka s nátierkou alebo nejakého sladkého chlebíka,tak Fristik je fajn 🙂
Jednoznačne Bakoš 👍

ja chodím buď do rozprávky alebo do nášho bistra (tam asi radšej...)