icon

Najlepšie raňajky v Košiciach: Kde nájsť?

katka5161
4. nov 2024

Ahojte prosim vas poradte kde robia najlepsie raňajky v Košiciach blizko Hlavnej. Dakujem 🙂

biba_18
4. nov 2024

ja chodím buď do rozprávky alebo do nášho bistra (tam asi radšej...)

biba_18
4. nov 2024

ale ešte chcem ísť skúsiť do gesta (bývalé gefko) a do nico caffé... a aj republika východu má vraj dobré raňajky mi vraveli kamoši ...

katka5161
autor
4. nov 2024

@biba_18 dakujem urcite popozeram 🙂

biba_18
4. nov 2024

toto som mala naposledy v našom bistre - lievance s nutelou sa mi zdá - a to vzadu mal syn bagel s praženicou ☺️🤤 a ja k tomu aj mlieko...

vkatush
4. nov 2024

My chodíme radi do Gesta alebo k Bakošovi.
Príjemné je aj Nico (len kedysi to bol náš spot, tak už sme "prechodení", už to chcelo zmenu 😂). Naše bistro je tiež fajn.
Pred rokmi bolo pekne v Rozprávke, ale tam som dlho nebola. A dobré recenzie som počula ja na FrištiKE (len tam sa stále vyberieme v pondelok, jediný deň, keď majú zatvorené 😁).

katka5161
autor
4. nov 2024

@biba_18 mnamky hned som ostala hladná ;)

katka5161
autor
4. nov 2024

@vkatush Dakujem za tipy. Bude problem si vybrat ;)
Fristike som pozerala, len to je take maličké velmi sa mi zda

vkatush
4. nov 2024

Za mňa naj sú Bakoš, Gesto, Nico. V tom poradí.
Bakoša si vieš pozrieť na stránke, čo majú v ponuke a ak ťa nič z toho neosloví, tak vieš, že tam teraz nie (oni majú len zopár vecí na menu, ktoré obmieňajú pravidelne).
Gesto má príjemnú atmosféru a prostredie, výber za mňa veľký, porcie tiež veľké, limonády sú skvelé, majú aj dosť sladkého (koláčiky).
Nico je také útulné, príjemné, ale menu na výber je malé, ak sa nič nezmenilo, nerozšírili. Ale je skvelé , vravím, dlhodobo to bolo naše najobľúbenejšie na raňajky 😁
V Našom bistre som bola asi len 2x, takže si veľmi nepamätám menu. Ale chutilo. A známa tam dodáva koláčiky, ktoré sú úžasné, takže len kvôli tomu by som šla 😁

ctahka
4. nov 2024

Ak ti stačí aj niečo jednoduché,bez teplých raňajok,v podobe chlebíka s nátierkou alebo nejakého sladkého chlebíka,tak Fristik je fajn 🙂

emma1590
6. nov 2024

Jednoznačne Bakoš 👍

biba_18
6. nov 2024

no baby - a dnes som bola v optime v enter - toto je to, výborné, benedikt vajíčka na domácich muffinoch s holandskou omáčkou ...

emma1590
6. nov 2024

@biba_18 wau vyzera to uzasne 👍az mi tečú slinky

katka5161
autor
6. nov 2024

@biba_18 mňaaaaaaaam🥰🥰