Nájomné byty na Sládkovičovej 3
Kočky nežiadal niekto nájomný/ sociálny byt na sládkovičovej ulici v Košiciach ? V akom stave sú tie byty prípadne ako to tam vizera ?
Tam nejde o barak, ale o tu ulicu...Ehm ako by som to povedala...zije tam vela neprisposobivych obcanov, ktori robia bordel a behaju kade tade...My sme boli pozriet byt v jednej bytovke a hned v susednej bytovke, co bolo par metrov od seba zili tito obcania...My sme sa tam bali zaparkovat..neviem si predstavit tam zit a ist napr. vecer po tme. Ale ked s tym nemas problem, tak smelo.
Dobrý deň je tu niekto kto má sociálny byt na sládkovičovej 2 izbový? Aká je cena a aký ľudia tam väčšinou bývajú? Myslím matky z deťmi,slušný...
MD
@slavka24286 dobrý deň mi sa tam budeme sťahovať teraz len sa chcem opýtať vy ste už tam alebo ešte nie nie dakujem
Je tu niekto kdo teraz býva na sládkovičovej ulici koľko platí nájom dakujem
Dobrý deň je tu niekto kto má sociálny byt na sládkovičovej 2 izbový? Aká je cena a aký ľudia tam väčšinou bývajú? Myslím matky z deťmi,slušný...
@slavka24286 dobrý deň ja tu byvam
Ak je tu niekto kto reálne byvaxteraz na sladkovicovej nech mi napíše dakujem

@camilla_1 Ahoj, my sme tam boli pozriet jeden byt este par rokov dozadu (neviem akym omylom) a este sme len zaparkovali a uz sme chceli utiect..len nam to bolo trapne pred realitakom, tak sme nasilu ostali...Po prehliadke sme utekali kade lahsie...Prec, prec, prec..ani neskusaj 😉