Nemocnica Košice - popláleniny
Chcem sa spýtať či niekto z vás mal dieťatko ktoré malo popáleniny.
Syn bol s manželom doma manžel zalieval čaj išiel na wc behom sekundy malý vriaci čaj zhodil na seba. Som v Košiciach s nim na oddeleni je previazany neviem v akom stave to je.
Ale je to rozsiahle celý hrudník a celá nôžka.
Ako dlho sa to hoji?
V domácej liečbe bude nutné prevezovat čím natierať viem ze mi všetko lekár povie určite ale nejakú menšiu podporu od mamiciek ktoré si prešli niečím podobným.
Ďakujem
Maly ma rok aj 2 mesiace
My sme chodili prevezovat, nedovolili mi aby som to robila ja. Hojilo sa to celkom ok, treba davat obrovsky pozor aby ziadna infekcia sa k tomu nedostala. Drzim prsty nech je to ok cim skor.
Joj malinky. Skusenost nemam, ale drzim prst nech sa cim skor zahoji.
@barborinkamisko skoré uzdravenie drobčekovi 🥰
V Šaci ste v tých najlepších rukách. Dôveruj lekárom, popaleninova inika v Šaci patrí k európskym špičkam.
Brat tam lezal, starostlivosť perfektná, krásne sa mu všetko zahojilo. Ja som tam chodila s malým, tiež sa nešťastnou náhodou podpálil na rukách, všetko sa zahojilo, prístup lekárov aj sestriciek bol ukážkový.
@barborinkamisko ahoj mne sa toto iste stalo ked som uz bola velka.. V nemocnici som nebola prevazovali mi to na chirurgii kazdy druhy den neskor uz sama doma som si iba lepila tam kde som mala pluzgiere take naplaste. Mala som popalene nohy hojilo sa to asi dva tyzdne, nebolelo to akurat ked zacala rast nova koza tak to svrbelo, doteraz ma ta nova koza trocha iny odtien ako povodna, ale jazvy nemam ziadne. Bude dolezite premastovat, mne odporucali trezalkovy(neviem ako sa ta bylina povie po slovensky) olej. Drzte sa, skore uzdravenie prajem🙂
@barborinkamisko je mi to ľúto. Skoré uzdravenie drobčekovi prajem🙏🍀

@barborinkamisko skore uzdravenie vam prajem ☘️ nemam skusenost pri takomto dietatku, ale ja som si vyliala v puberte vriacu vodu na stehno, mala som pluzgiere (nebola som v nemocnici) a nezostala mi ziadna jazva, ani ked ma opali, nevidno rozdiel vo farbe.