icon

Nemocnica Šaca

nikool701
19. júl 2022

Ahojte, chcela by som sa opýtať tých, ktoré rodili tento rok v Šaci, ako ste boli spokojné s prístupom lekárov pri pôrode, resp. ktorého pôrodníka/pôrodníčku by ste mi zo skúsenosti odporúčali.
Rodiť mám v zime, predpokladám, že znovu vypukne covid situácia, tak by ma ešte zaujímalo, či mohli byť Vaši muži pri pôrode a ako dlho ste po pôrode ostávali v nemocnici.
Viem, že diskusie na túto pôrodnicu už tu sú, no rada by som sa dozvedela aktuálnejšie informácie, keďže aj dosť lekárov sa tam pomenilo.
Ďakujem 🙂

biankaaaa
19. júl 2022

Odporúčam Pribulu a Kelija. Muž bol pri pôrode, musel mať najviac tri dni stary pcr test, keď nemal, otestovali ho priamo tam za 109€. Po pôrode nás pustili, keď mal malý presne 72hod a začal už priberať - bolo totiž úplne plne oddelenie

mirka7890
19. júl 2022

@nikool701 Ja som mala doktora Dilyho - uplme super aj ked som mala cisarsky... bola som tam 12 dni kvoli tlaku... rodila som pocas zakazu navstev taze aj podla toho to tak bolo...

mirkab1804
19. júl 2022

@nikool701 ja som rodila pred tromi mesiacmi, odrodil ma dr. Dily, mal akurat sluzbu, ked sme v noci prisli a bol uplne UZASNY a takisto aj porodna asistentka, cely porod bol krasny zazitok pre mna 🙂 manzel bol pri mne cely cas - mal akurat cerstvy PCR test z predosleho dna, inak by ho otestovali na mieste, navstevy boli zakazane, inak sme boli tri dni, kedze bolo vsetko v poriadku a ja som tretorodicka (ale prepustali na treti den vtedy aj prvorodicky), takisto personal od lekarov, cez sestricky az po sanitarky uplne uzasny, nemozem fakt nic zle povedat 🙂 po tretikrat som tam rodila a tak ako prve dva porody, aj teraz som bola maximalne spokojna

nikolcrow
20. júl 2022

Ja som rodila 6.6 ešte boli návštevy povolené 😊 a odrodila ma pani doktora Bernáthová úžasná lekárka a aj cely personál 🤍 nemôžem povedať jedno krivé slovo a súhlasim aj pán doktor dily je super ale napr aj dr Pribula držím vám palce 🙏🏼

heni89
Autor odpoveď zmazal