icon

Neurochirurg v Košiciach

monci20
8. máj 2023

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť dobrého neurochirurg a v Košiciach, problémy s krčnou chrbticou, vysunuté platničky.
Mám ísť na konzultáciu, za rady vopred ďakujem

silvika98
8. júl 2023

@monci20 V novej nemocnici MUDr.Kaťuch.
Mne operoval krčnú a maximálna spokojnosť.
Ale treba mať spravenú magnetickú rezonanciu ,bez toho Ťa ani nevezme.

silvika98
8. júl 2023

@silvika98
Ak niečo budeš potrebovať napíš na
tothovasilvia98@gmail.com

monci20
autor
9. júl 2023

@silvika98 ďakujem pekne, skúsim, keby niečo, tak sa ozvem 🙂

brenda12
11. nov 2023

Dobrý deň prosím vás ak bi niekto vedel pomôcť budem rada a vďačná manžel je v umelom spánku ana umelej ventilácii chorý nieje ale spadol z lešenia a z dôvodu vážneho zranenia je v umelom spánku a začal kašľať je to možné alebo čo to znamená prosím vás

vegapetra
9. jan 2025

@silvika98 Zdravím Vás ,môžete mi napísať po akej dobe od operácie ste mohla pracovať? resp.ste bola ok? ďakujem Vám Petra

silvika98
12. jan 2025

@vegapetra Zdravím, záleží od toho aké máte náročné zamestnanie. Ja som bola PN rok a podala som si na ID.

vegapetra
12. jan 2025

och ,ďakujem

mamicka1999
7. júl 2025

silvika98 dobrý večer viete poradiť ďakujem veľmi pekne

mamicka1999
8. júl 2025
@silvika98

@monci20 V novej nemocnici MUDr.Kaťuch.
Mne operoval krčnú a maximálna spokojnosť.
Ale treba mať spravenú magnetickú rezonanciu ,bez toho Ťa ani nevezme.

@silvika98 dobrý deň mate na heno kontakt ďakujem veľmi pekne

henikab
10. nov 2025

Ja som tiež hľadal no nakoniec som sa dostala na juh, samozrejme súkromník no len čo som vošla 70 e za papiere 15 a za každú kontrolu 40e,neviem chodiť ledva s barlou a nič len ma preháňal CD,MRI v ambulancií som sedela u neho max 8minut a to bolo všetko,zistil akurát retrolistézu ale čo s tým tak ponúkal obstreky za nehorazny poplatok, radšej môj neurológ mi pichne za 10 ako on za nehoraznu sumu 🫣 tiež hľadám v KE a poritom robí aj v novej nemocnici ale tam má nikdy neobjednal