icon

Neviem si nájsť prácu v Košiciach. Ako ďalej?

13. feb 2026

Dobry den. Byvam v Kosiciach. Chodim pravidelne na pohovory a nikde ma nechcu zobrat. Myslim ze to je kvoli tomu ze mam invalidny 45 percent kvoli depresiam. Uz mi jr z toho zle je to par mesiacov co som bez prace a prijmu.. hladam si prace ako operatorky vyroby a upratovacka. Okrem predavacky a casnicky by som vzala hocico. Nevieyr o nejakej praci v Ke ? Dakujem

1andrea111
13. feb 2026

@anonym_autor veď im na pohovore nehovor že máš invalidný a pri nástupe nehovor dôvod invalidného

patrike
13. feb 2026

Skus tuto https://rizn.sk/ u nas upratuju a beru zjavne aj ludi s ID alebo postihom.

patrike
13. feb 2026
@1andrea111

@anonym_autor veď im na pohovore nehovor že máš invalidný a pri nástupe nehovor dôvod invalidného

@1andrea111 Myslis, ze to nevidno na prvy pohlad alebo to personalista nezisti nepriamo otazkami ?

anonym_5bf18c
13. feb 2026
@1andrea111

@1andrea111 musi uviest, ze je ID, diagnozu uz teda nie, ale to, ze je ID, musi.

1andrea111
13. feb 2026
@anonym_5bf18c

@1andrea111 musi uviest, ze je ID, diagnozu uz teda nie, ale to, ze je ID, musi.

@anonym_5bf18c nemyslím si že to na pohovore musí uviesť. Ak nastúpi do práce, tak áno. Samozrejme je otázne či potom toho človeka nevyhodia ale tak možno nie

anonym_c6a8a8
13. feb 2026

Ahoj, ja tiez hladam a neviem zatial najst 🤷

anonym_c6a8a8
13. feb 2026
@patrike

@1andrea111 Myslis, ze to nevidno na prvy pohlad alebo to personalista nezisti nepriamo otazkami ?

@patrike ver tomu, ze nevidno, na mna by nikto netipoval, ze trpim depresiami, viem to skryvat

patrike
13. feb 2026
@anonym_c6a8a8

@patrike ver tomu, ze nevidno, na mna by nikto netipoval, ze trpim depresiami, viem to skryvat

@anonym_c6a8a8 Ak ti dam otazku na pohovore :
kde si robila doteraz, preco si odtial odisla, co mi odpovies ? Alebo sa opytam na dieru v zivotopise, ked si nerobila nic.

anonym_c6a8a8
13. feb 2026
@patrike

@anonym_c6a8a8 Ak ti dam otazku na pohovore :
kde si robila doteraz, preco si odtial odisla, co mi odpovies ? Alebo sa opytam na dieru v zivotopise, ked si nerobila nic.

@patrike konsolidacia, nemam dieru v zivotopise okrem rodicovskej

anonym_0a914e
13. feb 2026

@anonym_autor mozem sa opytat aky mas stupen? ja sa tiez liecim na depresie, aj rok som bola na PN nikto mi invalidny nespominal. stale nie som v poriadku.

anonym_0a914e
13. feb 2026
@anonym_c6a8a8

@anonym_c6a8a8 ako to zvladas? ja som to naposledy nezvladla, emocne som sa zrutila

alickapusinka
13. feb 2026
@1andrea111

@1andrea111 bude mať zamestnavateľ menšie daňe musi uviesť že je ID. Nie že nie.

anonym_c6a8a8
13. feb 2026
@anonym_0a914e

@anonym_c6a8a8 ako to zvladas? ja som to naposledy nezvladla, emocne som sa zrutila

@anonym_0a914e ked som bola zaliecena sa to dalo, ale mala som cca kazde dva roky syndrom vyhorenia, vacsinou po praci som si musela pospat, vycerpana som bola nonstop

anonym_9c5ec0
14. feb 2026
@anonym_c6a8a8

@anonym_0a914e ked som bola zaliecena sa to dalo, ale mala som cca kazde dva roky syndrom vyhorenia, vacsinou po praci som si musela pospat, vycerpana som bola nonstop

@anonym_c6a8a8 a teraz pracuješ? Zvládaš to?

anonym_0a914e
14. feb 2026
@anonym_c6a8a8

@anonym_c6a8a8 ja som pracu mala ok ale kolegyna mi robila napriek, psychicky kvoli nej...

anonym_c6a8a8
14. feb 2026
@anonym_9c5ec0

@anonym_c6a8a8 a teraz pracuješ? Zvládaš to?

@anonym_9c5ec0 hladam pracu, teraz oddychujem doma

anonym_6c032b
14. feb 2026

@anonym_autor ved minebea a pod?

anonym_adde1d
15. feb 2026
@patrike

@patrike nie, nevidno to na prvy pohlad, a to mi ver, ze ja viem o com hovorim, lebo na depresie mam ID 55%. A pracujem, s ludmi. A nemusi to hovorit. Ja som len pri nastupe na personalne odovzdala doklad o invalidite a presla som VLP.