icon

Novej nemocnici Košice - poraďte pôrodníka

marlen16
21. feb 2025

Ahojte baby. Koho odporúčate k pôrodu? Pri synovi som mala Dr.Rosakovu, úžasná bola. Porod som mala ťažký aj celé tehotenstvo rizikové a jej prístup bol fakt ukazovy a maximálne ľudský. Chcela som ju aj teraz ale okolo mojho termínu má dovolenku 😩
Podmienka je niekto skúsený (nie mladý lekár/absolvent) s citlivým a empatickym pristupom.
Viem že chcem veľa 😀🙈 ale ak by ste mali odporúčanie na niekoho takého, budem vďačná 🙏🏻

oblecenie99
21. feb 2025

@marlen16 tu sa pripnem, riešim podobný problém 😩 už som mala odporúčanú mojím lekárom, aj mi tu dievčatá poradili, že je dobrá, aj keď mladá (MUDr. Tomiq), ale bude sa učiť v ten čas na atestácie. Odporučila mi MUDr. Dolinského, tiež mladý, ale keď keď by niekto mal skúsenosti, poďakovala by som sa, ešte zvažujem. Ja som rodila pri MUDr. Knopovi, on už robí len plánované sekcie, a zatiaľ neviem, či to tak budem mať, a ešte som zvažovala MUDr. Murína, len fakt netuším, či chodí ku pôrodom. Po predchádzajúcich skúsenostiach u nich v poradni pred pôrodom a i tak nazbieraných problémoch pri pôrode by som nerada na blint, fakt nie...

marlen16
autor
21. feb 2025

@oblecenie99 och Dr Lula Tomiq je moja krvná skupina. Veľmi veľmi zlata a starostlivá. Ale mladučká, ma 31. Nad Murinom som tiež rozmýšľala ale presne toto že vraj ku pôrodom už nechodí, kamoska je jeho pacientka v ambulancii a keď bola tehotná, chcela jeho, a povedal, že nechodi. Mám odporúčanie ešte na Dr.Mikolaja (primár). Ja som tam ležala dokopy 7x v oboch tehotenstvách, tak sa pri mne ti lekari prestriedali, či na vizite alebo vysetreni, a hrozný dojem spravil Dudič, takze jeho určite nechcem. Ja som taká, že musím mat s tým lekárom vytvorený nejaký “vzťah” založený na fakt 100% dôvere z mojej strany, aby som sa cítila komfortne. Tak verim, že niekto sa ozaj najde. A ty máš kedy termín?

oblecenie99
21. feb 2025

@marlen16 koniec marca, a ty?

lia2929
21. feb 2025

Aj ja som mala pani dr Rosakovu pri porode ale nahodou a suhlasim super vtipna mila. Povodne mal byt pan Urdzik ale musel nahle odist. Ten je tak isto uzasny.
Lula je mlada ale proficka 🙂 v podstate sa pri mne vystriedali za tyzden vsetci no odporucam vsetkych okrem Suchanka/ Suchaneka neviem ako sa vola je to proste arogantny blb.

marlen16
autor
21. feb 2025

@oblecenie99 ja 15.3. A rosakova ma dovolenku do 10.3., ale rátam s tým, že pôrod sa spustí skôr, lebo som mala zošitý krcok kvôli skracovaniu a keď steh odstránila, povedala že dieťa je už veľmi nizko, ale tak krcok zatiaľ drží

marlen16
autor
21. feb 2025

@lia2929 ano súhlasím o Suchanekovi. Tiež mi nebol sympaticky. Ale čo sa týka odbornosti tak sa k tomu neviem vyjadrit …mne prišiel taký “surový”, keď mi robil z dola ultrazvuk tak to sialene bolelo. Ostatni keď robili ďalšie dni tak to bolo v pohode a bez bolesti 🙈

pininka1
21. feb 2025

@marlen16 ja som rodila dvakrát pri Suchánkovi, aj moja sestra a nedám nanho dopustiť. Rodili sme naraz s kamoškou, a ona mala traumu z prvého pôrodu, chcela cisárak, on ju presvedčil že to zvládnu a bude to ok a tak to aj bolo.

jana005
21. feb 2025

@marlen16 ja som rodila raz pri doktorke rosakovej a dvakrát pri doktorovi molokáčovi.
A rozhodne odporúčam jeho.
S ním som bola oveľa viac spokojná ako s rošakovou

matkahelka
21. feb 2025

@marlen16 Knop a Suchanek. Su to pani doktori obaja. Suchanek je sice taky svojsky, ale je to kapacita, odrodil nenormalne mnozstvo deti, ma skusenosti aj s komplikovanymi porodmi

oblecenie99
21. feb 2025

@matkahelka Knop je mojím gynekológom, mala som ho pri prvom, ale už nechodí k pôrodom. Iba ak plánovaná sekcia, alebo ak sa mi podarí trafiť sa, keď ma službu v piatok. Ja som vyslovene kvôli nemu si vybrala Novú nemocnicu, no a potom mi povedal, už nechodí k pôrodom 🙈 tak som zostala trochu v strese (pri prvom boli komplikácie, tak to proste nechcem nechať na "dajak bude").

matkahelka
21. feb 2025

@oblecenie99 nech ti napise odporucanie na planovanu sekciu a urobi ti ju. aj ja k nemu chodim, on je super, s nim sa da dohodnut. ja som s nim tiez takto bola dohodnuta na druhy porod, ale potom som sa rozhodla pre Sacu a Dosedlu. ale Suchanek je tiez topka, mne robil par zakrokov, druhe dieta mam len a len vdaka nemu, poznam viac bab, kt.odrodil a boli max spoko. lezala som pocas tehu 2x hore a aj sestricky o nom velmi pekne hovoria.

oblecenie99
21. feb 2025

@matkahelka Ja som si aj myslela, či nekoncim tak či tak sekciou, vzhľadom na predchádzajúcu skúsenosť a možno z toho napokon bude plánovaná, a potom nie je o čom, idem k nemu. Musím si počkať do ďalšej poradne a zistím, ako na Tom som. Jemu najviac dôverujem, lebo ho poznám, považujem ho za odborníka a naozaj mi zachránil prvé dieťa.