Očná klinika Veselý - deti
Dobrý deň, prosím Vás , aké máte skúsenosti s očnou klinikou VESELÝ v KE pre deti ?
Ďakujem
@ariannazara dobrý deň, prosím Vás napísali by ste mi Vašu skúsenosť s klinikou veselý? Zvažujem tam ísť so synom strabizmus a tupozrakost. Ďakujem
@lenkadanka bola som ale už by som nešla, chodím k pani doktorke Folvarskej do presova nedá sa porovnať. Momentálne nás čaká operacia
@ariannazara my už máme dve operácie za sebou, očko mu ešte stále trochu zabieha a je tupozraky tak prelepujeme očko už 3 rok a v podstate žiadna zmena. Ďakujem za odpoved
@lenkadanka bola som ale už by som nešla, chodím k pani doktorke Folvarskej do presova nedá sa porovnať. Momentálne nás čaká operacia
@ariannazara dobrý deň. My chodíme tiež k dok.Folvarskej. Môžem sa opýtať kam Vás poslala na operáciu nakoľko tu v PO sa už neoperuje? Syna tiež posiela na operáciu a neviem sa rozhodnúť kam ísť. Rozmýšľam aj nad tými súkromnými v KE...vravíte že ste tam nebola spokojná?
@ariannazara dobrý deň. My chodíme tiež k dok.Folvarskej. Môžem sa opýtať kam Vás poslala na operáciu nakoľko tu v PO sa už neoperuje? Syna tiež posiela na operáciu a neviem sa rozhodnúť kam ísť. Rozmýšľam aj nad tými súkromnými v KE...vravíte že ste tam nebola spokojná?
@danielami ideme na operaciu 9 októbra k Dr Fejkovej
@danielami ideme na operaciu 9 októbra k Dr Fejkovej
@ariannazara ste spokojná s pani doktorkou?

Ahoj dnes som tam bola s malým na vyšetrenie (2,5roka) kľudne mi napíš správu 🙂