Odporúčania na čeľustného ortopéda v Košiciach
Ahojte,neviete mi odporučiť dobrého čeľustného ortopéda pre syna? najlepšie kto má skúsenosti z Košíc a tiež koľko Vás strojček finančné stál.Ďakujem
MDDr. Eleonóra Ivančová, stará nemocnica (cena pre dieťa neviem, platila som ako dospelá) pôsobí aj ako vysokoškolský učiteľ na Klinike stomatológie a maxilofaciálnej chirurgie UNLP a LF UPJŠ
Je mladá a ozaj veľká odborníčka aj na "viac" krivé zuby
@nikola1529 tiez odporucam Dr. Ivancovu, ma aj sukromnu ambulanciu, robi klasicke strojceky v UNLP a y seba viac menej Invisiglan strojceky.
Ďakujem Vám,tak skúsim zavolať 🙂
My sme spokojní s mudr Nagyovou Krivá ulica. Robí drôtené aj neviditeľné. Stále sa vzdeláva a pracuje na sebe. Neviem či aktuálne berie nových pacientov. My sme čakali 9m kým bola vstupná prehliadka. Mala plný stav. Cena záleží aký typ strojčeka si zvolíte, a aj tam pri drotenom je to odstupňované na 3 úrovne. Moji mali navyše aj špeciálny strojček na úpravu hornej sánky. To bola extra položka a tento strojček sa aj roztáčal.
Ivančová je v DDDental, je to ich rodinná firma
My sme spokojní s mudr Nagyovou Krivá ulica. Robí drôtené aj neviditeľné. Stále sa vzdeláva a pracuje na sebe. Neviem či aktuálne berie nových pacientov. My sme čakali 9m kým bola vstupná prehliadka. Mala plný stav. Cena záleží aký typ strojčeka si zvolíte, a aj tam pri drotenom je to odstupňované na 3 úrovne. Moji mali navyše aj špeciálny strojček na úpravu hornej sánky. To bola extra položka a tento strojček sa aj roztáčal.
@pinkgirl môžem poprosiť koľko stojí u pani dr strojček klasický?
@jaruska_12 cca 370e jeden
@nikola1529 Dobrý deň, my sme boli u doktorky Sokolovej na Pražskej a veľká spokojnosť. Skvelý prístup, všetko vysvetlila. Robí aj neviditeľné aj klasické strojčeky.

https://www.dddental.sk/, syn má ten neviditeľný strojček Invisalign, stál nás 2900 + 50 za vstupnú prehliadku, predtým som sa neúspešne snažila v iných ambulanciách ale nikde nás nechceli zobrať, na Hroncovej nás nechali čakať rok a pol a zbytočne, takže som radšej zaplatila, aby to už syn mal čím skôr