icon

Odporúčania na detského urológa v Košiciach

14. nov 2025

Ahojte
Boli sme 2x s 2rocnym synom u MUDr.Bacu na Poliklinike Terasa. Prvykrat v 1roku ako tak, povedal nam ze podozrenie ktore mala pediatricka sa nepotvrdilo a maly je v poriadku (mala podozrenje na nezostupene semenniky), dohodli sme pre istotu kontrolu v 2rokoch. Na tej sme pred par dnami boli a lekar nam oznamil, ze maly bude musiet zrejme na obriezku. Viac sa s nami nebavil. Maleho pozrel za max 10sekund... nevravim, ze maly nema s danou zalezitostou problem, no nepacil sa nam pristup a jednanie. Mame prist na kontrolu este o pol roka, no budeme si hladat ineho urologa s ludskym pristupom.
Viete prosim niekoho v Kosiciach odporucit?
Mate niekto skusenosti u podobne stareho dietata s obriezkou, resp.podarilo sa vam jej predist? Zacali sme to s manzelom studovat a zatial sme sa len docitali, ze pred obriezkou sa este skusa aplikacia nejakych kremov, ktore vedia pomoct.
Samozrejme vec budeme este riesit s pediatrickou.
Dakujem za vase zdielania.

anonym_5b0da6
14. nov 2025

@anonym_autor tento hajzlik aj Kurcinova su čisti masiari za mna ludia bez chrbtovej kosti. Stara jezibaba cely zivot pozera na penisy a asi jej z toho hrabe . Vrieskala po nas s manzelom ze my sme sa bali … so synom polrocnym narabala ako s handrou uplne bez citu . A ten durak detto …. Zial v ke su len oni dvaja …Chodte do PO tam su uzasni dr aj detsky urolog . Ked si spomeniem meno napisem vam .

anonym_5b0da6
14. nov 2025

Spravny link dole 🙂

anonym_e39685
15. nov 2025

@anonym_autor ak doktor potvrdí potrebu obriezky, tak ho dajte obrezat. Nech nedopadne, ako ja, ktorý ako 40 ročný ide riešiť kvôli fimoze obriezku.

1talizmanik1
15. nov 2025

@anonym_autor mudr. Ščerbák

matkahelka
15. nov 2025

@anonym_autor urcite Scerbak. poznam aj viac rokov dozadu, aj sucasne rodicov chlapcov, kt. s nim spokojni boli. je to mily a citlivy lekar. snazi sa vzdy situaciu odlahcit humorom. moj muz bol u neho viackrat, vzdy mal dobru skusenost.

autor
15. nov 2025
@matkahelka

@anonym_autor urcite Scerbak. poznam aj viac rokov dozadu, aj sucasne rodicov chlapcov, kt. s nim spokojni boli. je to mily a citlivy lekar. snazi sa vzdy situaciu odlahcit humorom. moj muz bol u neho viackrat, vzdy mal dobru skusenost.

@matkahelka Niekde na MK som videla niekolkorocnu diskusiu, kde pani pisala ze sa objednala s malym dietatom k MUDr. Scerbakovi, ze ich sice vzal, ale upozornil ich ze deti neberie. Mozno sa nieco medzicasom zmenilo. Neviete mi to potvrdit/vyvratit prosim? Aby nas nebodaj neposlal prec.

matkahelka
15. nov 2025
@anonym_autor

@matkahelka Niekde na MK som videla niekolkorocnu diskusiu, kde pani pisala ze sa objednala s malym dietatom k MUDr. Scerbakovi, ze ich sice vzal, ale upozornil ich ze deti neberie. Mozno sa nieco medzicasom zmenilo. Neviete mi to potvrdit/vyvratit prosim? Aby nas nebodaj neposlal prec.

@anonym_autor teraz si ma dostala do pomykova, urcite deti bral, poznam ich viac, ktore u neho boli. ved tam skus v pondelok zavolat a opytat sa sestricky.

sunny15
17. nov 2025

Ščerbak nieeeee,ak nechcete aby mu zažíva strhol predkožku...ako môjmu synovi.samozrejme to robiť nemal, skončil na urológickej pohotovosti ešte v ten večer keď mu opuchol penis a predkozka mu ho priškrtila(parafimoza)je to akútne a môže mu odumrieť penis... okamžite sme utekali na pohotovosť kde mu urológ na 4ty raz dal späť predkožku ale už si myslel že ideme na operáciu hneď,povedal že toto normálny urológ neurobí,lebo musel vidieť že je to fimoza na operáciu a že je aj krátka uzdička,takže nakoniec syn si strašne vytrpel a musel ísť o dva týždne na obriezku v narkoze,...bolo sme u Kurcinovej(prístup taký aký píšu vyššie)ale s nami jednala slušne,ale už je veľmi stará....Skuste hľadať mimo KE

anastazia93
19. nov 2025

My sme boli u scerbaka, veľmi milý, aj sestricka. Ale teda poslal nás na operáciu, no šlo o semenniky. Boli sme u Baču. Vidno že to nie je nejaký milý človek, ale naozaj sa snažil komunikovať normálne a odpovedať na otázky.