icon

Odporúčania na gastroenterológiu pre dospelých v Košiciach

zuzkaa1991
23. jan 2026

Prosím odporučte mi gastro pre.dospelych Košice, ktorí neberú pacientov ako číslo ale riešia aj problémy.
Vyše 4r mam bolesti bola som v dvoch ani jeden neriešil príčinu.

Mám opäť čas pobehať tak chcem skúsiť opäť keďže sa chcem zbaviť uz bolesti.

Ďakujem vopred za odporúčania

Strana
z2
biba_18
23. jan 2026

my nevieme kde si bola. kamoška bola na ťahačoch a bola spoko ...

diaalex
23. jan 2026

@zuzkaa1991 ja som bola v Endomede, základ je endoskopické vyšetrenie, prišli na problém, vyriešilo sa ..
Mamina chodí do Moldavy za Dr. Kujnišom a tiež je spokojná
Takže tieto 2 ambulancie viem zhodnotiť

zuzkaa1991
autor
23. jan 2026

Tak som bola akutny stavyz vyse mesiaca neprechádzala bolest brucha aj po liekoch aj obvodný to riesil potom.ma poslal na gastro to na jazere som bola ano zistilo sa zapal pazerala.a asi aj zapal trosku zaludka dala.lieky tak sa to zlepsilo akonáhle som vysadila apat.bolesti neviem ani odskedovat z coho co.vlastne skoro nic nemozem jest🤦‍♀️🤦‍♀️

Potom.asi po 2r som isla na thc tiezsa nic nezistilo.ze.si mam zapisovat.jedla nerealne každý kúsok 😒....

Uz.preslo aai 2 3r od.posledneho a zas.a to som po porode

Pri oboch lekaroch som bola na tu hadicku tretíkrát urcite nemam zaujem ist.

biba_18
23. jan 2026

@zuzkaa1991 nereálne zapisovať si? pre mňa to reálne bolo 🤷‍♀️

zuzkaa1991
autor
23. jan 2026
@biba_18

@zuzkaa1991 nereálne zapisovať si? pre mňa to reálne bolo 🤷‍♀️

@biba_18 pri .malych detoch kazde male dobkanie pus pracovné veci atd...

A.azda sa na niečo prislo vam?
Mam same alergie takze podla lekarku z imunológie vlastne nemozem jest nic...jedine vodu ciste pecivo

veronikah96
24. jan 2026

No to záleží aj od toho či dané potraviny, na ktoré je alergia jete alebo vynechávate, lebo pri žalúdočných problémoch nedodržiavať stravu a do toho alergie, no žalúdok musí byť na tom zle. A tiež je otázne či gastro vyšetrenie (hadica) nebude nevyhnutná. Jasné, je možné to vyšetrenie odmietnuť, ale čo sa týka gastro problémov, práve pri tom vyšetrení sa zistí najviac.

zuzkaa1991
autor
24. jan 2026
@veronikah96

No to záleží aj od toho či dané potraviny, na ktoré je alergia jete alebo vynechávate, lebo pri žalúdočných problémoch nedodržiavať stravu a do toho alergie, no žalúdok musí byť na tom zle. A tiež je otázne či gastro vyšetrenie (hadica) nebude nevyhnutná. Jasné, je možné to vyšetrenie odmietnuť, ale čo sa týka gastro problémov, práve pri tom vyšetrení sa zistí najviac.

@veronikah96 pisem nezistili nic kvôli čomu mozu byt bolesti....
Tak alergie neda sa všetko vylucit kedze momentálne este tepelne potraviny tolerujem(ovocie zelenina) mliecne veci.niektore tolerujem.kedze mam intoleranciu na mlieko to jediné vynechavam (mliecne) a dodržujem

lydka84
24. jan 2026

Zial bez zapisovania na to neprides. Idealne prestat zobkat ale.nastavit si jedalnicek na 3 hlavne jedla popripade + snack. A vsrtko zapisovat + si zapisat ak boli boleati. Ja som si na svoje problemy prisla.len takto. Zapisovala som asi mesiac a prisla som.nato ze mam boleati po kecupe.

sunny15
24. jan 2026

Ja som roky chodila na gastro...a nakoniec z toho bol najväčší problém v žlčníku...

ojojoj
30. jan 2026

Dobrý večer boli ste v endomede?

ojojoj
30. jan 2026
@sunny15

Ja som roky chodila na gastro...a nakoniec z toho bol najväčší problém v žlčníku...

@sunny15 kde a ako vám prišli nato že to je žlčník prosím vás?

zuzkaa1991
autor
31. jan 2026
@sunny15

@sunny15 tiez sa pripnem kedze som pozerala zlcnik je na pravej strane....mna stale.boli na lavej strane som si myslela ze je to zaludok a az neskor som zistila podla google ze tam je slezina(nikdy negooglim) len niekto mi povedal preto som hladala.kde sa nachádza

sunny15
31. jan 2026
@zuzkaa1991

@sunny15 tiez sa pripnem kedze som pozerala zlcnik je na pravej strane....mna stale.boli na lavej strane som si myslela ze je to zaludok a az neskor som zistila podla google ze tam je slezina(nikdy negooglim) len niekto mi povedal preto som hladala.kde sa nachádza

@zuzkaa1991 žlčník mňa bolel aj na ľavej strane skrátka prenesená bolesť,keďže tam je okolo pupka aj pankreas a ten sa dráždi pri ochoreniach žlčníka...Taktiež mi to vyžarovalo aj do chrbta a medzi lopatky

ojojoj
31. jan 2026
@sunny15

@zuzkaa1991 žlčník mňa bolel aj na ľavej strane skrátka prenesená bolesť,keďže tam je okolo pupka aj pankreas a ten sa dráždi pri ochoreniach žlčníka...Taktiež mi to vyžarovalo aj do chrbta a medzi lopatky

@sunny15 a kde vám prišli na to že problémy robil žlčník na usg alebo ?

sunny15
31. jan 2026
@ojojoj

@sunny15 a kde vám prišli na to že problémy robil žlčník na usg alebo ?

@ojojoj na gastro, žalúdok bol ok.,pohmatom má vyšetril dr. A tam to bolelo,na usg bol viditeľný piesok...mala som vkuse kolíky a nevedela som zjesť ani suché pečivo,po všetkom som mala už bolesť....tak ma objednali na chirurgiu na operáciu a vybrali žlčník..bol v ňom chronický zápal zistili to z histologie..

zuzkaa1991
autor
31. jan 2026
@sunny15

@sunny15 mna boli stale na lavej strane ako su rebra tesne pod rebrom

ojojoj
31. jan 2026
@sunny15

@ojojoj na gastro, žalúdok bol ok.,pohmatom má vyšetril dr. A tam to bolelo,na usg bol viditeľný piesok...mala som vkuse kolíky a nevedela som zjesť ani suché pečivo,po všetkom som mala už bolesť....tak ma objednali na chirurgiu na operáciu a vybrali žlčník..bol v ňom chronický zápal zistili to z histologie..

@sunny15 aha ďakujem čiže na usg už bolo niečo vidieť chápem . Ďakujem ti pekne

sunny15
1. feb 2026
@zuzkaa1991

@sunny15 mna boli stale na lavej strane ako su rebra tesne pod rebrom

@zuzkaa1991 aj mňa bolelo pod rebrom,obojstranne

sunny15
1. feb 2026
@ojojoj

@sunny15 aha ďakujem čiže na usg už bolo niečo vidieť chápem . Ďakujem ti pekne

@ojojoj áno,ale len v Šaci to videli,na inom pracovisku že len zahusťovanie žlče...takže ja som šla pod nôž na základe svojich bolestí

zuzkaa1991
autor
2. feb 2026
@sunny15

@zuzkaa1991 aj mňa bolelo pod rebrom,obojstranne

@sunny15 mna len pod.lavym...no skusim este jednu ambulanciu co som nasla recenzie 😒

ojojoj
2. feb 2026
@zuzkaa1991

@sunny15 mna len pod.lavym...no skusim este jednu ambulanciu co som nasla recenzie 😒

@zuzkaa1991 prosím ťa v akých gastro klinikách v KE si bola prosím?

zuzkaa1991
autor
2. feb 2026
@ojojoj

@zuzkaa1991 prosím ťa v akých gastro klinikách v KE si bola prosím?

@ojojoj tahanovce druhýkrát pred.3r asi
A prvýkrát co ma poslal s bolesťami obvodny kedze nic nezaberalo na jazere.tam zistili zapaleny pažerák dali tabletky a to všetko....našťastie mi zaberaju jedne kvapky ak je velmi zle si dam..

ojojoj
2. feb 2026
@zuzkaa1991

@ojojoj tahanovce druhýkrát pred.3r asi
A prvýkrát co ma poslal s bolesťami obvodny kedze nic nezaberalo na jazere.tam zistili zapaleny pažerák dali tabletky a to všetko....našťastie mi zaberaju jedne kvapky ak je velmi zle si dam..

@zuzkaa1991 Ťahanovce sú ktoré erdomed?

zuzkaa1991
autor
3. feb 2026
@ojojoj

@zuzkaa1991 Ťahanovce sú ktoré erdomed?

@ojojoj asi ano

ojojoj
3. feb 2026
@zuzkaa1991

@ojojoj asi ano

@zuzkaa1991 prepáč že sa toľko pýtam tiež sa tam chystám, tam si nebola spokojná? Aký lekár tá vyšetroval? Rozmýšľam nad erdomedom a zuzkin park

zuzkaa1991
autor
3. feb 2026
@ojojoj

@zuzkaa1991 prepáč že sa toľko pýtam tiež sa tam chystám, tam si nebola spokojná? Aký lekár tá vyšetroval? Rozmýšľam nad erdomedom a zuzkin park

@ojojoj nepamätám bolo to asi 3 4r dozadu ako pristup v pohode si pamätám natlacili mi hadicku (druhýkrát) kedze akutny stav som riesila kde ma poslal obvodny takze na jazere mi zistili na základe hadicky zapal pažeráka dali lieky a to bolo všetko.

Potom asi rok alebo dva.roky nato opat take intenzívne bolesti nezaberali mi lieky ktore mam "na prirodnej baze" tak som chcela ako aj teraz pocut iny nazor takze opat hadička na thc ale nic nebolo zevraj len podráždený zaludok ci co uz nepamätám a to bolo všetko.....takze opat mam bolesti som na materskej opat takže mam cas pobehať si tak idem...ale uz na základe recenzii ja fb som sa objednala zuzkin park tak som zvedava co povie lekarka

ojojoj
3. feb 2026
@zuzkaa1991

@ojojoj nepamätám bolo to asi 3 4r dozadu ako pristup v pohode si pamätám natlacili mi hadicku (druhýkrát) kedze akutny stav som riesila kde ma poslal obvodny takze na jazere mi zistili na základe hadicky zapal pažeráka dali lieky a to bolo všetko.

Potom asi rok alebo dva.roky nato opat take intenzívne bolesti nezaberali mi lieky ktore mam "na prirodnej baze" tak som chcela ako aj teraz pocut iny nazor takze opat hadička na thc ale nic nebolo zevraj len podráždený zaludok ci co uz nepamätám a to bolo všetko.....takze opat mam bolesti som na materskej opat takže mam cas pobehať si tak idem...ale uz na základe recenzii ja fb som sa objednala zuzkin park tak som zvedava co povie lekarka

@zuzkaa1991 takže nebrali ti ani krv ani stolicu ani usg nerobili?!

zuzkaa1991
autor
3. feb 2026
@ojojoj

@zuzkaa1991 takže nebrali ti ani krv ani stolicu ani usg nerobili?!

@ojojoj nic jedine to všetok bral moj obvodný ked som prisla po mesiaci co.som mala bolesti ale.to bolo par rokov predtým ako som prisla na gastro

ojojoj
3. feb 2026
@zuzkaa1991

@ojojoj nic jedine to všetok bral moj obvodný ked som prisla po mesiaci co.som mala bolesti ale.to bolo par rokov predtým ako som prisla na gastro

@zuzkaa1991 och to je škoda že všetko len hadickou riešia

zuzkaa1991
autor
3. feb 2026
@ojojoj

@zuzkaa1991 och to je škoda že všetko len hadickou riešia

@ojojoj tam zuzkinom parku idem na konzultáciu som jasne povedala ze hadicku uz nechcem...tak som zvedava co povie a co zisti

Strana
z2