Odporúčania na ORL lekára pre dieťa v Košiciach
Ahojte poraďte mi dobrého ORL lekára pre dieťa v KE ? Kvôli nosnej mandlí
@jaskolka boli ste pri nej? Aký má prístup?
Ja osobne nie,ale čo mám kamošky s deťmi,chvália si ju.Príjemná, pokojná doktorka,všetko povysvetluje bez problémov.
Takisto som ORL sestra,čiže ju poznám aj z iných odporúčani,moja doktorka tiež párkrát k nej poslala nejakých nasich pacientov,keďže má rozne prístroje, ktoré nie sú na každej ambulancii
@jaskolka ako sa k nej objednám dá sa aj telefonicky?
Dalo sa aj telefonicky,ale čo viem,majú tam už niekoľko rokov elektronicky systém objednávania,tie e-časenky.
Ja už som dlho mimo Košic,tak neviem už presne,ale dakedy dalo sa aj telefonicky.Ci stále to tam funguje,alebo už len elektronické casenky,to fakt neviem
Ja tiez chodim k dzurcaninovej.. super je
Objednaj vas cez ecasenku
Mas vymenny listok?
My máme dobrú skúsenosť s dr.Krempaskou z polikliniky sever😀
@sweet20 nemám výmenný listok...ale ta ecasenka je tiež len orientačný čas a to potom neviem kedy sa dostaviť tam keďže mam do KE cca 1,5 hod cestu
Tak výmenný lístok určite potrebuješ a na e-časenku rátaj približne 15 minút na pacienta (čiže príklad máš číslo 4- na rade budeš cca o deviatej)ale je to samozrejme len orientačné
Tak výmenný lístok určite potrebuješ a na e-časenku rátaj približne 15 minút na pacienta (čiže príklad máš číslo 4- na rade budeš cca o deviatej)ale je to samozrejme len orientačné
@jaskolka ahoj, tak objednala som sa k doktorke dzurcaniovej cez ecasenku ale vybrala som si čas medzi 11:00 a 13:00 hod z poradovým číslom 2 ,a teraz neviem ci sa mam dostaviť okolo 11 alebo mam prísť ráno keďže mam 2 číslo ako to vlastne je?
Ktory den? Lebo nektory den zacina od 11.. a ked mas c. 2 tak prid o 11 tam... ta jednotka nemusi prist.. stava sa mi to ebzne
Stredu zacina od 11
Stredu začínajú od11,keď máš 2,tak cca 11.15 ste na rade. Čiže určite už tam buďte o jedenástej,lebo kľudne môže doktorka začať trochu skôr,a pred vami môže byť rýchla kontrola,alebo vôbec neprídu,takže pôjdete na rad vy,
Stredu začínajú od11,keď máš 2,tak cca 11.15 ste na rade. Čiže určite už tam buďte o jedenástej,lebo kľudne môže doktorka začať trochu skôr,a pred vami môže byť rýchla kontrola,alebo vôbec neprídu,takže pôjdete na rad vy,
@jaskolka nesom z KE tak sa pýtam ma tam akoby 2 adresy Tr.SNP 339 a potom SNP 88 ktorá zas ?
Trieda snp 339
To je vlastne to isté. Trieda SNP 339/88.

MUDr.Dzurcaninova,na Luníku VII má ambulanciu