Odporúčania na pediatra - Ťahanovce
Ahojte, koho by ste odporučili? Premýšľam nad dr. Šimonom aj dr. Koľvek-Závackou. Aké máte skúsenosti? Prípadne odporučili by ste ešte niekoho ďalšieho? K dr. Šimonovi by som sa chcela spýtať ako u neho funguje objednávanie, objednáva aj akútne chorých?
Ďakujem vopred za rady a tipy 🙂
Ahoj. Chodíme k dr.Simonovi. za nás pohoda lekár. Objednáva sa u neho u sestricky ktorá vám dá čas a prídete. Samozrejme treba rátať s tým že nie vždy presne vezme ale čakáte. Objednávate sa aj keď je dieťa choré,sestrička vám povie kedy prídete.
@lady18 Ďakujem za odpoveď 🙂
Ahoj, za seba môžem odporučiť Kolvek-Závackú. Som s ňou spokojná. Aj so sestričkou.
Ahoj, za seba môžem odporučiť Kolvek-Závackú. Som s ňou spokojná. Aj so sestričkou.
@226lenka Ďakujem 🙂 A ako to je s objednávaním chorých?
@226lenka Ďakujem 🙂 A ako to je s objednávaním chorých?
@bombulka1987 ma vyhradené ordinačné hodiny pre akútne chorých, objednávať sa netreba. Stačí prísť, čakať a sestrička vás zavolá.
@bombulka1987 ma vyhradené ordinačné hodiny pre akútne chorých, objednávať sa netreba. Stačí prísť, čakať a sestrička vás zavolá.
@226lenka Ďakujem 🙂

Ahoj. Chodíme k dr.Simonovi. za nás pohoda lekár. Objednáva sa u neho u sestricky ktorá vám dá čas a prídete. Samozrejme treba rátať s tým že nie vždy presne vezme ale čakáte. Objednávate sa aj keď je dieťa choré,sestrička vám povie kedy prídete.