Odporučte citlivého detského gynekológa v Košiciach
Ahojte odporučte citlivého milého detského gynekológa/gynekologičku v KE
@zuzula507 rovnako odporucam Trebunovu v starej nemocnici. skvela, citliva, mila lekarka
@zuzula507 rovnako odporucam Trebunovu v starej nemocnici. skvela, citliva, mila lekarka
@matkahelka ďakujem zatiaľ sme objednaní k Sedliakovi uvidíme ako tam pochodime on je tiež v starej nemocnici doktorku mi tam našlo iba Zimovú, ale teda dobre vediet
@matkahelka ďakujem zatiaľ sme objednaní k Sedliakovi uvidíme ako tam pochodime on je tiež v starej nemocnici doktorku mi tam našlo iba Zimovú, ale teda dobre vediet
@zuzula507 trebunova je naozaj milá, sedliakovi by som sa oblúkom vyhla
@zuzula507 so sedliakom nemam dobru skusenost. k nemu by som ani nahodou nesla. dieta akurat kvalitne straumatizuje.
@zuzula507 áno, opakovane veľa zlých skúsenosti
@eviq ja prave naopak, sice nie ako dieta, ale ako dospela. So Sedliakom som nadmieru spokojna, chodila som k nemu na poradne ako tehu z BA s dvomi detmi, pri najstrasej som mala inu gyn. Mamina vsak chodila k nemu so sestrou, ked bola mala, a bola spokojna.
@matkahelka a @karcikarci neriešili ste náhodou synechiu u nej?
@matkahelka a @karcikarci neriešili ste náhodou synechiu u nej?
@zuzula507 ano. s oboma dcerami. skvely pristup. preto som ju odporucala
@zuzula507 ano. s oboma dcerami. skvely pristup. preto som ju odporucala
@matkahelka super tak to ste ma ukludnila a ak môžem ešte 1 otázočku ale to už súkromné vám napisem

@zuzula507 Mudr. Trebunova v starej nemocnici