icon

Odporučte detského ORL lekára na nosnú mandľu v Košiciach

16. máj 2025

Ahojte prosím odporučte mi dobrého ORL lekara pre dieťa ohľadom nosnej mandli ktorý hneď neposiela na operáciu ale najprv skúsi riešiť inak...aj ked neviem ci taky existuje vôbec. Najlepšie Košice

zuzkaa1991
16. máj 2025

Vela zalezi v akom stave mate mandlu ja som odkladala malej 2r od.3r kazali vybrat ked uz bolo.zle.v 5r sme.dali dieta.zvladlo super.mne zobralo.strach vela.rokov.ale. som vedela.ze. pre.dieta.je to .dobre

Lekarka dzurcaninova aj ked.odporucila dat prec mandlu rešpektovala.mna ze nechcem ....

regsy
16. máj 2025

Myslím, že veľmi inak to nevyriešiš. Ak je to obštrukčná prekážka, musí to ísť von. Čím skôr, tým lepšie, zbytočne odkladať. Jednoducho niektoré veci inak ako operačne sa nedajú vyriešiť.

autor
16. máj 2025
@zuzkaa1991

Vela zalezi v akom stave mate mandlu ja som odkladala malej 2r od.3r kazali vybrat ked uz bolo.zle.v 5r sme.dali dieta.zvladlo super.mne zobralo.strach vela.rokov.ale. som vedela.ze. pre.dieta.je to .dobre

Lekarka dzurcaninova aj ked.odporucila dat prec mandlu rešpektovala.mna ze nechcem ....

@zuzkaa1991 kde ste boli vyberať v KE?

zuzkaa1991
16. máj 2025

Novej nemocnici skvely pristup komunikácia praca s dieťaťom

A nevieme ake stare dieta je vase ale ja som neskôr sa docitala ze moja dcéra mala spankove apnoe veľakrát som spominala ze prestava dychat v spanku detska nic neriesila ze vraj je to.ok🤣🤦‍♀️
Takze to bolo jeden dôvod preco som prestala váhať ked.sme uz nonstop museli davat rozne.spreje.do.nosa lebo vydrzala.1 2 dni v skolke.a opat.kolotoc.mesiac

Potom.sme.zistili preco. Nerozpráva resp neskor zacala rozprávať potvrdilo sa v6r ze mala.zly sluch na základe audiometrii hodnoty.co.kontroluju na orl tie.ABC.stupne. vzdy mala.ok.tak.som.myslela ze ma.dobry sluch ;)
Plus.su ine ťažkosti pri zväčšenej

autor
16. máj 2025
@zuzkaa1991

Novej nemocnici skvely pristup komunikácia praca s dieťaťom

A nevieme ake stare dieta je vase ale ja som neskôr sa docitala ze moja dcéra mala spankove apnoe veľakrát som spominala ze prestava dychat v spanku detska nic neriesila ze vraj je to.ok🤣🤦‍♀️
Takze to bolo jeden dôvod preco som prestala váhať ked.sme uz nonstop museli davat rozne.spreje.do.nosa lebo vydrzala.1 2 dni v skolke.a opat.kolotoc.mesiac

Potom.sme.zistili preco. Nerozpráva resp neskor zacala rozprávať potvrdilo sa v6r ze mala.zly sluch na základe audiometrii hodnoty.co.kontroluju na orl tie.ABC.stupne. vzdy mala.ok.tak.som.myslela ze ma.dobry sluch ;)
Plus.su ine ťažkosti pri zväčšenej

@zuzkaa1991 boli ste na jednodňovej?

majuskabobi
16. máj 2025

Je to jednovka,nas maly si zo zakroku nic nepamata. Tiez nas natahovala orl Olejarova kortikoidmi.do nosa,vraj sa mandla zmensi,nebude potrebna operacia. A prd makovy, v zime mu vybrali mandlu a ked ma soplik,iba maly. Inac, na vybratie mandle sa caka aj pol roka,a dietatko musi byt fit. Na Postovej je dobra Orl,len si nepamatam meno🙃