icon

Odporučte dobrého alergoimunológa a urológa v Košiciach

ojojoj
7. apr 2026

Dobrý deň , Prešov mám už ďalej preto Košice. Prosím vás poraďte dobrého alergo imunologa čo rieši poriadne problém a neberie len peniaze. Plus keď viete nejakého dobrého aj urologa prosím pre dospelých

patrike
7. apr 2026

Urolog : Scerbak, Narodna trieda, Kosice. Priprav sa cakanie najprv na termin (mesiace) a potom v cakarni (hodiny).

anonym_5a609d
7. apr 2026
@patrike

Urolog : Scerbak, Narodna trieda, Kosice. Priprav sa cakanie najprv na termin (mesiace) a potom v cakarni (hodiny).

@patrike Peter nie, je super ľudsky ale ako odborníka by som odporúčala niekoho iného. Odišla som od neho, a to som sa dostala do vnútra do 15 min.

ojojoj
autor
7. apr 2026
@anonym_5a609d

@patrike Peter nie, je super ľudsky ale ako odborníka by som odporúčala niekoho iného. Odišla som od neho, a to som sa dostala do vnútra do 15 min.

@anonym_5a609d nemáte niekoho iného na odporúčanie prosím vás ?

anonym_5a609d
7. apr 2026
@ojojoj

@anonym_5a609d nemáte niekoho iného na odporúčanie prosím vás ?

@ojojoj pre chlapa, pre ženu? Ide o bežný uro problém, alebo urogynekologický alebo už uroonkologický?

ojojoj
autor
7. apr 2026
@anonym_5a609d

@ojojoj pre chlapa, pre ženu? Ide o bežný uro problém, alebo urogynekologický alebo už uroonkologický?

@anonym_5a609d pre ženu , so všetkým asi čo ste napísala

anonym_5a609d
7. apr 2026
@ojojoj

@anonym_5a609d pre ženu , so všetkým asi čo ste napísala

@ojojoj ak hovoríme o urogynekológi najlepší je Mudr. Peter Urdzík. Dobrý uronkológ je Mudr. Schneider, ale je svojský. Ja by som išla smerom UNLP - Benhatchi, Lachváč.

anonym_7e5093
7. apr 2026

@ojojoj urologia v zeleznicnej nemocnici
Imualergolog prunyi

ojojoj
autor
7. apr 2026
@anonym_5a609d

@ojojoj ak hovoríme o urogynekológi najlepší je Mudr. Peter Urdzík. Dobrý uronkológ je Mudr. Schneider, ale je svojský. Ja by som išla smerom UNLP - Benhatchi, Lachváč.

@anonym_5a609d pán Urdzik robí aj toto? Ja som myslela že je čisto gynekológ. Viete čo rodila som v novej nemocnici nemala som z neho dobrý dojem. Ale ďakujem pekne za mená

ojojoj
autor
7. apr 2026
@anonym_7e5093

@ojojoj urologia v zeleznicnej nemocnici
Imualergolog prunyi

@anonym_7e5093 ďakujem pekne skúsim pána Prunyiho, máte s ním skúsenosť?

anonym_5a609d
7. apr 2026
@ojojoj

@ojojoj Prunyi je super.

ojojoj
autor
7. apr 2026
@anonym_5a609d

@ojojoj Prunyi je super.

@anonym_5a609d ďakujem pekne

anonym_7e5093
7. apr 2026
@ojojoj

@ojojoj ano dobra skusenost sice sa plati nieco ( ma stranku) no za mna sookojnost