icon

Operácia kolena - Košice

katkafra
26. máj 2022

Ahojte. Mamke vyskakuje kolenne jablko. Jej ortoped jej ho napicha injekciami a to je vsetko. Podla neho operovat netreba, lebo mamka je uz "stara" (ma 68 rokov). Prosim, vedeli by ste poradit dobreho ortooeda v Kosiciach?
Skusala som googlit, dobre referencie ma Kosice-Daca, ale ak sa nemylim ini su sukromna a tam sa vsetko plati.
Dakejem pekne

vikusjk
26. máj 2022

@katkafra aj moja mamka ide na vysetrenie kvoli operacii kolena do Sace, neviem o tom, ze by boli sukromni a musela vsetko platit, na to by nemala, cize skus im tam zavolat. Neviem presne meno dr, ku ktoremu ide, ale tiez to riesila tak, ze tam zavolala a tak sa objednala.

katulienocka999
26. máj 2022

@katkafra určite saca ako je sportova ortopedia.. Mamka tam mala operovanu nohu a nic neplatila, vsetko mala preplatene poisťovňou. Aj na kontroly tam chodi a super.. Lekár jej tam zachranil nohu po pracovnom úraze.. Takze určite odporucam Šacu 😊

katkafra
autor
26. máj 2022

@katulienocka999 prosim ta pekne, nemozes sa spytat mamky ako sa vola je doktor? Dakujem

viestta
26. máj 2022

@katkafra nie všetko sa v Šaci platí, ale len určité ukony

pininka1
26. máj 2022

Urcite odporucam sport centrum v Saci ak to chce mat poriadne urobene.

macikovaiveta
26. máj 2022

V Šaci sa platí vtedy , keď si vyberiete konkrétneho lekara , ktorý Vás bude operovať.

katulienocka999
26. máj 2022

@katkafra doktor Varga 😊 neviem ako je na tom časovo ale urcite si zavolať a sa informovať 😊 mamka chodí ešte stale aj na ročné kontroly. A fakt nic neplatila, vsetko slo cez poisťovňu 😊 mozno jedine kebyze chcete nejaky nadštandard potom čo sa tyka izby a jedla ale klasika nie 😊

olsan
1. aug 2023

@macikovaiveta Platia všetci,; už pri vstupnom vyšetrení na akékoľvek oddelenie je to poplatok 25€. Operácia bedr. kĺbu 350€