icon

Oplatí sa investovať do brazílskeho keratínu?

klaudia_123
14. jan 2025

Ahojte, mate niektorá skúsenosti s brazílskym keratinom?
Mám veľmi huste dlhé vlasy, ktoré sa mi točia, po umytí mám vlasy ako po výbuchu.... vlasy mám zdravé, len by som chcela aby boli pekné rovné, bez žehlenia a aby som ich mohla nosit aj inak ako v konti, pretože ani v cope nevyzerajú dobre. Kamarátka mi odporučila brazílsky keratín, má s tým niektorá skúsenosti? Oplatí sa do toho investovať? Naozaj vlasy vyzerajú tak ako na fotkách, rovne, pekne, lesklé ak sa o nich starám a používam ich prípravky? Čítala som si o tom, o starostlivosti o také vlasy. Len potrebujem vedieť či sa to naozaj oplatí.
Poprípade, odporučíte mi dobrú kaderníčku v KE ktorá sa tomu venuje?
Ďakujem pekne

columbovazena
7. mar 2025

@klaudia_123 Neviem či je to zrovna brazílsky keratín, ale keratín to je, prírodný, z ovčej vlny, mám kučeravé krepate vlasy, po aplikácii super vlasy, sem - tam po vyfenovani prezehlim kde tu končeky pre dokonalý efekt . Skús pozrieť na FB - Košice keratín terapy. Efekt vydržal prvý krát 3 mesiace, neskôr 5 -6 mesiacov.

janaspa
14. jún 2025
@columbovazena

@klaudia_123 Neviem či je to zrovna brazílsky keratín, ale keratín to je, prírodný, z ovčej vlny, mám kučeravé krepate vlasy, po aplikácii super vlasy, sem - tam po vyfenovani prezehlim kde tu končeky pre dokonalý efekt . Skús pozrieť na FB - Košice keratín terapy. Efekt vydržal prvý krát 3 mesiace, neskôr 5 -6 mesiacov.

@columbovazena je to vyslovene na zehlenie? Ked potrebujem vlasy len ozdravit? Suche rozstiepene?

columbovazena
14. jún 2025
@janaspa

@columbovazena je to vyslovene na zehlenie? Ked potrebujem vlasy len ozdravit? Suche rozstiepene?

@janaspa Je to aj na ozdravenie, ale vlasy ti ostanu rovné, pozri si uvedenú stránku, prípade napíš tej babe čo to robí ( cez FB messager), všetko vysvetlí

janaspa
15. jún 2025
@columbovazena

@janaspa Je to aj na ozdravenie, ale vlasy ti ostanu rovné, pozri si uvedenú stránku, prípade napíš tej babe čo to robí ( cez FB messager), všetko vysvetlí

@columbovazena ako dlho zostanu rovne?

columbovazena
15. jún 2025
@janaspa

@janaspa Prvý krát mi to vydržalo 3 mesiace, neskôr už 5-6 mesiacov

janaspa
15. jún 2025
@janaspa

@janaspa a ked nechcem rovne vlasy?

columbovazena