Ortopedická ambulancia MUDr. Ján Sekáč
Dobrý deň akú máte skúsenosť s ortopedom MUDr. Sekacom?
@rebecca8 je veľmi milý a precízny, babatka maju svoj čas a chodia všetky na 1 vybraný termín takze je blbost ten komentár vyššie, chodila som so vsetkymi detmi a áno ak prisiel niekto neobjednaný o 14:00 v den kedy boli objednane vsetky babatka z furce a okolia tak čakal presne 1 hodinu, treba sa objednat
@rebecca8 ahoj, čo sa bábätiek týka - objednaný na čas, približne aj tak vezme, vyšetrenie rýchle, lekár je milý aj poradí. To som bola spokojná.
Neskôr som bola so synom kvôli problému s nohami - opýtal 10€ za to, že sa na minútu postavil na podoskop, skonštatoval ploché nohy, predpísal vložky a to bolo všetko.
Z okolia som počula, aj pozitíva aj veľa negatív, že pýta mnoho peňazí a nepomôže.
Naj arogantnejší doktor v KE, má rád peniaze, doplatky, rád predáva predrazené vložky do topánok z obchodu manželky, rád necháva pacientov čakať celé hodiny2-3-4, a potom ich ani nevyšetrí, lebo beží na ďalší biznis, alebo domov ešte pred koncom ordinačných hodín. Sľubotechna, pekné rečičky, nie je schopný vypísať jedno majstri, ktoré žiadame pol roka, ešte je drzí a sprostý na pacientov, hlavne v dôchodkovom veku, obluda v ľudskom tele, vraj doktor. Odporúčam nezablúdit ani do chodby , nie to do ordinácie.... Jediné pozitívum sú mladé sexi sestričky, ktoré pravidelne strieda, asi kým prídu , čo je zač, tak sú tam dovtedy... Je to pozitívne??? Neviem, asi ani Nieeeeer....

nemám osobnú skúsenosť, ale čítala som veľa recenzií, že sa u neho čaká aj 6 hodín hoci sú pacienti objednaní a potom vás ani nemusí zobrať, lebo uprednostní napríklad bábätká a podobne, nakoniec sme k nemu ani nešli