icon

Kde zorganizovať oslavu v Košiciach?

vkatush
15. jan 2025

Ahojte. Prosím Vás, tie, čo ste robili mali oslavu v posledných mesiacoch, tak kde, koľko vás to cca vyšlo a boli ste spokojné?

biba_18
16. jan 2025

čo si pod tou oslavou ale predstavuješ? ale ceny išli neskutočne hore teraz, pod 25-30€ na osobu neverím že sa dostaneš pri predjedle, hlavnom jedle, nejaký dezert, prípitok, voda ...

vkatush
autor
16. jan 2025

@biba_18 plánujeme robiť 50tku. Bude to okolo 50 ľudí. A rátam s tým, že ceny sú 40 a vyššie. A máme nejaké priestory vyhliadnuté, niektoré aj odskúšané z iných osláv, len by som chcela ešte nejaké názory

biba_18
16. jan 2025

@vkatush tak napšíem za mňa - plzenská v auparku, andiamo (spoločná kuchyňa), villa regia, hostinec pivovar, kamoškin muž mal v maratone (ale tam je trošku drahšie, ale výborná kuchyňa), kohút (ale tam nemajú salonik ak by si chcela), kolegov otec robil v riders klube... jaj, si nepísala či muž alebo žena 🙂

vkatush
autor
16. jan 2025

@biba_18 pre ženu 😊
Ten Maratón sme mali tiež vo výbere, ale už medzitým volala mama, že už si niečo vybrala a rezervovala, tak uvidíme kde nakoniec.
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď ❤️

A spríjemnila si mi deň, lebo v Rideri som oslavovala 18tku, tak sa mi vrátili spomienky, ktoré som už dávno zabudla 😂

biba_18
16. jan 2025

@vkatush takže mama oslavuje? a kde nakoniec vybrala?